18 Ağustos 2012 Cumartesi

Piranha Trafikli Navigasyon Uygulama İncelemesi

Piranha Trafikli Navigasyon

 

Navigasyon teknolojisinin gelişmekte olan markası haline gelen Piranha, 2 dakikada bir güncellenen trafik bilgisi ve TMC-Online navigasyon servisi ile trafikte en büyük yardımcınız olmaya hazır.

Android Marketten ücretsiz olarak edinebileceğiniz Piranha Trafikli Navigasyon’un kurulumunu tamamladıktan sonra uygulamanın ana menüsünden Türkiye veya başka bir harita seçerek işe başlamalısınız. Bu noktadan sonra kredi kartınızla harita ücretini ödedikten sonra ( yaklaşık 20 € ) kullanabilirsiniz. Uygulama kredi kartı ödemeleri için güvenliği SSL sertifikası ile sağlıyor.

Harita ödemesini yaptıktan sonra eğer Türkiye haritasını indirmek isterseniz 160 MB’lık bir veri transferiniz olacak. Bunu mobil şebeke üzerinden değil de bir wi-fi ağına bağlanarak gerçekleştirmeniz önerilir.

Piranha Trafikli Navigasyon ile Online trafik yardımı ve yol bulma, Google üzerinden adres arama ve bu adrese yol tarifi alma, konumunuzu sosyal ağlarda paylaşabilme, sosyal ağlara kayıtlı yerlere yol tarifi alma gibi birçok özelliğe erişebilirsiniz.

Piranha Trafikli Navigasyon, 1,5 ve üzeri Android işletim sistemlerinde çalışabiliyor. Google Market kullanıcı puanı ise 5 üzerinden 4.

Google Play'den İndirmek İçin Tıklayınız

 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab