16 Ağustos 2012 Perşembe

HTC One V Root

Orta bütçeli Android kullanıcıları için gelişmiş konforlar sunan HTC One V model telefonunuzu ROOT etmeyi düşünüyorsanız bazı önlemler almanız gerekmektedir. ROOT işleminden geri dönüşlerin ansıl olduğunu iyice öğrenmeniz gerekir çünkü ROOT cep telefonlarını garanti kapsamı dışına çıkarır ve herhangi bir yanlış işlem telefonunuzun bir daha açılmamasına neden olabilir.

ROOT işlemine başlamadan önce her ihtimale karşın pil doluluk oranınızın %50’den yukarıda olması gerekmektedir. Ayrıca telefonunuzun bootloader kilidini açmanız gerekmektedir.

Öncelikle HTC One V SuperBoot dosyasını güncel bir halde bilgisayarınıza indirin ve kolay ulaşabileceğiniz bir yere çıkartın. Telefonunuzu kapatın ve ardından ses kısma + güç tuşlarına aynı anda basarak cihazı açın. Telefonunuz bootloader moduna geçecektir. Bu işlemden sonra telefonunuzu USB kablosu aracılığıyla bilgisayarınıza bağlayın. Ardından indirmiş olduğunuz “ install–superboot –windows.bat ” dosyasına çift tıklayarak işleme başlayın. Birkaç dakika sonra Android işletim sistemine sahip akıllı telefonunuz ROOT edilmiş olacaktır.

ROOT işlemleri sonucunda telefonunuzun kullanım kısıtlamalarını tamamen ortadan kaldırabilirsiniz. Ancak yukarıda bahsedilen riskleri de göz önünde bulundurmayı unutmayın.

Linkler:

HTC güncel driverlar: http://tr.driver-downloader.com/htc/

Superboot : http://uploaded.to/file/ptwjlh9a

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab