1 Ağustos 2012 Çarşamba

Amazon Kindle Fire Android 4.1 Yükleme



Amazon Kindle Fire cihazınıza Android’in duyurusu yapılan son sürümü 4.1 ROM’unu yüklemek için cihazınızın şarj seviyesinin %50’nin üzerinde olması gerekmektedir. Ayrıca ROM yükleme işlemleri için USB kablonuzun ve bilgisayara bağlantınızın etkin olması gerekmektedir. Bazen Windows güvenlik duvarı ROM işlemlerini engelleyebildiği için güvenlik duvarını bu işlemler esnasında kapalı tutmaya özen gösterin. Ayrıca yükleme işlemi esnasında bir sorun çıkmaması için bilgisayarınızda bulunan anti virüs programınıda geçici olarak devre dışı bırakın.

Amazon Kindle Fire’a Android 4.1 Yükleme işlemi için destek sitelerinden en güncel ROM’u bilgisayarınıza indirin ve ZIP dosyasından çıkartın. Ayrıca sürüm değiştirme işlemi aracı CWM Recovery programını da bilgisayarınıza indirip kurulumunu yapın.

CWM Recovery programının kullanımını ve ROM yükleme işlemini öğrendikten sonra Android telefonunuzun sürümünü yükseltebilirsiniz. Herhangi bir olumsuz durum karşısında telefonunuz hata verip açılmazsa Android’in standart ROM paketlerinden birini bilgisayarınızda hazır bulundurun çünkü geri dönüş işlemleri için standart ROM’lar kullanılmaktadır. Ayrıca yeni yükleyeceğiniz sürüm ile var olan sürümünüzün kernel versiyonlarının da birbiriyle uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz.

 

Linkler:

Android 4.1 ROM : http://hotfile.com/dl/161550288/bfbc6ca/Android-4.1-JellyBean-GNex-OTA-Port.zip.html

CWM Recovery : http://u8800-miui.googlecode.com/files/CWM%20Recovery%205.0.2.3-new_install.zip

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab