28 Ağustos 2012 Salı

Samsung Galaxy S3 Root

 

Galaxy S3 ROOT edildikten sonra garanti kapsamından çıkabiliyor ancak bu işlemi geri de alabiliyorsunuz. ROOT işlemi için elinizde USB kablonuzun var olması gerekiyor.

ROOT işlemi için telefonunuzdan öncelikle ayarlar kısmına girip, geliştirici seçeneklerden “USB hata ayıklama” diyoruz. Bilgisayarınıza, telefon güncellemesini gerçekleştirecek olan Odin 1.8.5 adlı programı indirin ve Galaxy S3’ün en güncel ROOT dosyasını bilgisayarınıza indirin.

Telefonunuzu kapatın. Aynı anda ses kısma tuşu + home tuşu ve güç tuşuna basarak telefonu açın. Karşınıza çıkacak soruya “devam et” cevabını verebilmek için bir defa ses açma tuşuna basın. Bu sayede telefon indirme moduna girecek. Bu aşamada USB kablosunu telefonunuza bağlayın ve Odin programını açın.

Odin programını açtığınızda ID:COM’un sarı renkte olması gerekiyor. Daha sonra PDA seçeneğine girip indirmiş olduğunuz Samsung Galaxy S3 ROOT dosyasını seçip “start” tuşuna basmanız yeterlidir. İşlem başladıktan sonra telefona bir müdahalede bulunmayın ta ki Odin yeşil bir uyarı çıkarana kadar. Eğer telefonunuza açıldığında SuperUser programını görüyor iseniz Root işlemi tamamlanmış demektir.

Linkler:

Odin : http://forum.xda-developers.com/attachment.php?s=ed71ad4f8a1c7b4eb9c3e2fda5865baa&attachmentid=1110471&d=1338981159

Galaxy S3 ROOT : http://download.chainfire.eu/194/CF-Root/SGS3/CF-Root-SGS3-v6.3.zip

 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab