2 Ağustos 2012 Perşembe

Amazing Alex Free Oyun İncelemesi

http://i.imgur.com/iSc5q.jpg

Dünyanın en çok oynanan, farklı platformlarda farklı işletim sistemleri için en popüler programlar arasında olan Angry Birds’un yapımcılarından yine efsane niteliğinde bir oyun…

Amazing Alex Free, kahramanınız Alex’in evindeki sıradan eşyalardan kendi kendine büyük bir aksiyon alanı oluşturduğu macera dolu bir oyundur. Yakın bir zamanda Android platformuna sunulan Amazing Alex Free, aslında ücretli bir oyundur ancak bu ücretsiz sürümünde 16 bölüm oynayabilirsiniz.

Görsel nitelikli fiziksel puzzle şeklinde nitelendirilen oyun, üstün görsel yapısı ve eğlenceli animasyonları ile kullanıcılarını kısa sürede etkilemeyi başarmış durumda. Oyunda genel olarak Alex’in evindeki oyuncaklarla oluşturduğu ve fizik kurallarını temel alan bulmacalar yer alıyor. Bu bulmacaların bir tetik noktasının olduğunu ve birbiriyle etkileşimli olduğunu da bilmeniz gerekmektedir.

Rovio Games Studios tarafından hazırlanan Amazing Alex Free, kullanıcı oylamasına göre 5 üzerinden 4 puan toplamayı başarmış. 3 haftalık bir oyun için hiç de fena bir oylama sayılmaz. Güncellemelerinde çıkacağını göz önünde bulundurursanız Alex’in önünün açık olduğunu anlayabilirsiniz. İyi eğlenceler!

Google Play'den İndirmek İçin Tıklayınız

 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab