3 Ağustos 2012 Cuma

Androzip File Manager Uygulama İncelemesi

 



 

AndroZip File Manager, android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınız için bir dosya yönetme programıdır. AndroZip File Manager, mobil cihazınızdaki dosaları kolay bir şekilde kopyalamanıza, silmeniz, taşımanıza olanak sağlar.

Klasörleriniz arasında kapsamlı bir şekilde arama yapabileceğiniz AndroZip File Manager ile aynı zamanda fotoğraf, müzik ve video gibi dosyalarınızı da organize etmenize yardımcı oluyor.

5 milyonun üzerindeki indirilme sayısı ile AndroZip File Manager, ZIP, özelleştirilmiş ZIP, RAR, TAR, GZIP ve BZIP2 gibi dosya sıkıştırma seçenekleri ile karşınıza çıkıyor. Bu dosya yöneticisi Google Market’te tavsiye edilen programlar arasında yer almaktadır.

Yalnızca akıllı telefonlar için değil, tablet bilgisayarlar için de kullanılabilen AndroZip File Manager, özelleştirilmiş menüsü ile dosyalarınızı organize etmenizi çok kolay bir hale getirmektedir. Uygulamanın kurulumu hafıza kartınıza yapıldığı için de hız bakımından kuşkulanmanıza gerek yoktur.

Android Market’te ücretsiz olarak kullanıma sunulan AndroZip File Manager, verimlilik ve sistem kategorilerinde yer almakta, 1,8 MB’lık boyutuyla en çok indirilen uygulamalar arasındadır. Uygulama 5 üzerinden 4,5 puan almıştır.

Google Play'den İndirmek İçin Tıklayınız

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab