27 Ağustos 2012 Pazartesi

Tom Loves Angela Uygulama İncelemesi

 

 

Mobil uygulamalar arasında en beğenilenleri arasında yer alan Tom Loves Angela, Talking Tom Cat yapımcıları tarafından tasarlanmıştır.

Kahramanımız konuşan kedi olan Tom’dur ve kız arkadaşı Angela ile sohbet etmeye çalışmaktadır. Ancak bu sohbetin gidişatını siz belirlemek zorundasınız. Yazarak ya da direkt mikrofona konuşarak Angela ile sohbet ediyorsunuz. Bunun yanında bazı etkiler de var. Örneğin mikrofona üflediğinizde ekranda rüzgâr esiyor. Ya da akıllı telefonunuzu salladığınızda deprem oluyor. Tom veya Angela’ya dokunduğunuzda ise eğlenceli tepkiler alabiliyorsunuz. Bu bunun gibi birçok özelliği kendi başınıza ya da yönergeleri izleyerek keşfedebilirsiniz.

Angela ile Tom’un sohbet etmesini sağlamak için sizden bazı görevleri yerinize getirmeniz isteniyor. Ya da görevleri boş verip uygulama içi ödeme yapabilirsiniz.

IOS işletim sistemi için ücretli olarak piyasaya sürülen Tom Loves Angela, Android pazara ücretsiz olarak sunulmuş durumda. Google marketten edinebileceğiniz bu uygulama ile eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Uygulama android markette yaklaşık 4,5 puan alarak kalitesini ortaya koyuyor. Ayrıca uygulamanın geliştiricileri de “En iyi geliştirici” unvanına sahip.

Google Play'den İndirmek İçin Tıklayınız

 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab