11 Eylül 2012 Salı

Kişisel Muhasebe Uygulama İnceleme

İnsanlar iş hayatında tempoyu artırdıkça gelirlerini, giderlerini, nereye ne kadar vereceklerini... unutabiliyor. Böylelikle de istenmeyen durumlar ortaya çıkabiliyor. İşte tam bu noktada androidin yeni bir uygulaması devreye giriyor. Kişisel Muhasebe uygulaması sizin hesabınızı tutmanızda size yardımcı olabilecek bir uygulama.

Uygulama Google Play'den 4.0 puan almış. Çalışması için android 2.3.3. sürümü yeterli. Boyutu ise 1.7 Megabayte olarak oluşturulmuş.



Uygulamayı ilk başlattığınız zaman parola ile çalıştığı için parolanızı koymalısınız. Ancak koyduğunuz parolayı unutmamalısınız. Çünkü parolayı hatırlat ya da farklı bir hesapla uygulamayı başlatmak gibi bir seçenek bulunmuyor. Böyle bir durumda ancak telefondaki uygulama yöneticisi bölümünden Kişisel Muhasebe bölümünü seçip uygulama verilerileri temizleyebilirsiniz.

Sonrasında uygulamanın ana ekranında varlıklarım, gelirler, giderler, hesap makinesi gibi bölümler bulunmakta. Gelirler bölümüne girdiğinizde gelirlerini buraya yazmalısınız. Bu bölümde gelirlerinizi çeşitli isimlerle sınıflandırabilir, çeşitli açıklamalarla eklemeler yapabilirsiniz. Bu sınıflandırmalar da maaş, geri ödeme, alacak gibi isimlerde olabilir.

Giderler bölümüne girdiğinizde giderlerinizi yazmalısınız. Ödediğiniz taktirde ödendi olarak işaretleyebilir; ödediğiniz kişi bilgilerini de ekleyebilirsiniz.

Varlıklarım bölümüne girdiğinizde nakit miktarınızı, altın, döviz ya da diğer değerli eşya miktarlarınızı girebilirsiniz.

Eğer oldukça yoğun bir tempoda çalışıyorsanız ve birilerininin size muhasebeci gibi hatırlatmalar yapılmasına ihtiyaç duyuyorsanız bu uygulamayı deneyebilirsiniz.

İndirmek için tıklayınız.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab