17 Haziran 2011 Cuma

Root Sonrası Orijinal Romun Yedeğini Alma /Backup/

ROOT SONRASI ORJİNAL ROMUN YEDEĞİNİ ALMA

Arkadaşlar maalesef birçok yer root ve rom yüklemeyi enine boyuna anlatmışken orijinal romun yedeğini almaktan pek bahsedilmemiş. Ben de bu eksiği gördüğüm için anlatımıma bu konuyu da dahil ettim.

1-Telefonumuzu kapatıyoruz.
2-Geri+Power tuşuna basarak telefonumuzu bootloader modunda açıyoruz.
3-Karşımıza çıkan beyaz ekranda mavilik “bootloader” kısmında ise power tuşuna basıyoruz.
4-Karşımıza gelen 4 seçenekten ikinci olan “RECOVERY” kısmına ses kısma tuşuna basarak geçip “POWER” tuşuna basıyoruz.
5-Telefonumuz titreyip beyaz Htc logosu geçtikten sonra karşımıza “CLOCKWORKMOD RECOVERY” çıkıyor.
6-Yedeğimizi almak için ortadaki yuvarlak tuş ile (Trackball) “BACKUP AND RESTORE” seçeneğine gelip Trackball ile tıklayıp açıyoruz.
7-Karşımıza çıkan seçeneklerden “BACKUP” seçeneğine tıklayıp orijinal romun yedeğini alıyoruz.
8-İşlem bitince sd kartımıza “clockworkmod” isminde bir dosya oluşuyor bu dosyada kesinlikle değişiklik yapmayınız .
9-“clockworkmod” isimli dosyayı bilgisayarınıza da kopyalayınız ilerde sd kart ta oluşabilecek aksiliklere karşı hazır olmak için.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab