17 Haziran 2011 Cuma

UNROOT VE VODAFONE ORİJİNAL ROMA GEÇME


YÖNERGELER

NOT : BU İŞLEMLERİ YAPABİLMEK İÇİN SD KARTINIZ GOLD CARD OLMALI

Downgrade(yazılım düşürme)
Öncelikle aşağıdaki dosyayı indirin:
https://rapidshare.com/files/461400579/exorcist26.zip
1-Bilgisayarımızda HTC sync yoksa yüklüyoruz .(driverleri için)
2-İndirdiğimiz zip dosyasını uygun bir yere çıkarıyoruz.
3-Cihazımızda "usb hata ayıklama modunu" etkin kılıp "yanlızca şarj et" olarak bilgisayarımıza bağlıyoruz.
4-Çıkardığımız dosyalar içerisinden "win-down.bat" ı çalıştırıyoruz sürekli "devam etmek için bir tuşa basın" yazısını görünce herahangi bir tuşa basarak işlemi devam ettirin.
5-İşlemler sonrasında cihazımız bootloader modunda açılacak ve "do you want to update from image file?" "image dosyasından güncelleme yapmak istiyor musunuz?" gibi bir yazı gelecek "vol up+ yes" ve "vol down - no" seçeneklerinden eveti seçin daha sonra bütün işlemleri cihaz kendi yapacak işlemler bittikten sonra hafıza kartınızı siliniz . (sadece silin kesinlikle biçimlendirmeyin)

Orjinal vodafone roma geçiş:
Link: http://www.mediafire.com/?oy1m2dewkt951pf
-Hafıza kartınızı boşaltın fakat biçimlendirmeyin!!!
-Yukarıdaki indirdiğiniz dosyayı aynen sd kartta koplayın.
- Teli yeniden ses kapatma+power tuşu ile bootloader modunda açın onaylama sorulduğunda ses açma tuşu ile onaylayın.
- Bu yüklemenin sonunda cihazınız orijinal vodafone roma dönmüş olacak.
- Eğer cid hatası alırsanız sd kartınızı tekrar goldcard yapın.


NOT : BU REHBER KENDİ DENEYİMLERİMDEN YOLA ÇIKARAK YENİ BAŞLAYAN ARKADAŞLAR İÇİN YAPILMIŞTIR. ANLATIMLAR ALINTI DEĞİLDİR İZNİM OLMADAN VEYA KAYNAK BELİRTMEDEN KULLANILAMAZ .

***UYARI: KONULARIMDA ANLATILANLARDAN DOĞABİLECEK TÜM SORUNLAR UYGULAYICIYA AİTTİR HİÇBİR ŞEKİLDE MESULİYET KABUL EDİLMEZ***

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab