25 Temmuz 2013 Perşembe

Modern Combat 4: Zero Hour (APK + DATA) Full



                                          



Çoklu oyuncu seçeneği de bulunan oyunda Gameloft hesabı üzerinden rastgele oyuncularla ya da arkadaşlarınızla bu görevi birlikte yerine getirebilirsiniz. 
Gereksinimleri:
Android 2.3+, 1 GB RAM



KURULUM
- Oyunun APK'sını telefonunuza yükleyin. (DATA dosyasını telefonunuza ATMAYIN!!!)
- Bir kereliğine oyunu açın ve ardından hemen çıkın.
- Android/data klasörüne gidin. Orada yeni oluşturulmuş olan com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM/files/ klasörünü göreceksiniz.
- İndirdiğiniz data dosyalarının uzantısı .001, .002, .003, .004, ... şeklinde olacaktır. Bu dosyaları .rar'dan çıkarabilmek için HJ Split programına ihtiyacımız var. Buraya tıklayarak HJ Split programını indirin ve bilgisyarınıza kurun. Programı açın JOIN'e tıklayın Input File'a sonu .001 olan dosyayı seçin. Output bölümüne ise dosyaları çıkarmak istediğiniz klasörü seçin.

main.100.com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM klasörünün içindeki bütün dosyaları Android\data\com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM/files/ içerisine kopyalayın.

Alternatif Linkler



KURULUM-2

  1. 1-DATA Dosyasını sdcard/android/obb/ içine at.
  2. 2-Oyunu İLK çalıştırdığınızda bir defaya mahsus internet bağlantısı açık olsun.
  3. 3-Eğer oyundan atıyorsa telefon dilini İngilizce Yapın.




Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab