11 Temmuz 2013 Perşembe

Oyun - Crazy Taxi v1.0.0 (APK+DATA)

Crazy Taxi v1.0.0 (APK+DATA) | Androidliyim Blog

Geçtiğimiz yıl iOS kullanıcıları için sunulan SEGA'nın gönüllerde taht kurmuş oyunu Crazy Taxi Android kullanıcıları için indirilebilir hale geldi.Öncelik olarak iOS platformuna destek veren SEGA'nın, bu oyunu Android için yayınlamakta çok geç kaldığını söyleyebiliriz.
Kısıtlı bir sürede şehirdeki taksi bekleyenleri aracınıza alarak, onları en kısa sürede gitmek istedikleri yere götürdüğünüz Crazy Taxi'de ne kadar çılgın hareket yapar, aracınızı oradan oraya zıplatırsanız oyun size yapmış olduğunuz hareketler karşılığında bonus olarak ekstra bir süre veriyor.
   
Süreyi çok iyi değerlendirin ve daha fazla müşteri toplayın. Ne kadar çok müşteri toplarsanız bölümlerin ve araçların kilitlerini o kadar kısa sürede açarsınız.
PC ve konsol oyuncuların zamanında vazgeçilmezleri arasında olan Crazy Taxi16 mini bölüm ve farklı araç ve sürücü ile Androidliyim Blog takipçilerinin beğenisine sunuluyor. Yazı: SDN
Google Play Store'da 4,99$ fiyatıyla bulunan bu efsane Crazy Taxi adlı oyuna Androidliyim Blog üzerinden ücretsiz sahip olabilirsiniz.
   
APK LİNKİ
DATA LİNKİ
!!! KURULUM !!!
1. APK dosyasını ve DATA dosyasını indirin.
2. İndirdiğiniz DATA dosyasını .rar'dan çıkarın. (Sağ tık 'Buraya Çıkart/Extract Here')
3. .rar'dan çıkarmış olduğunuz 'com.sega.CrazyTaxi' adlı klasörü 'SDCard/Android/obb' içerisine atın.
(Hafıza kartınızın içindeki Android klasörünün içindeki obb klasörü) 
4. APK dosyasını hafıza kartınızda herhangi bir yere atın.
5. APK dosyasını yükleyin.
6. Oyunu çalıştırın.
7. Androidliyim Blog iyi eğlenceler diler :)

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab