11 Temmuz 2013 Perşembe

Oyun - Tiny Thief v1.0.0 (APK)

Tiny Thief v1.0.0 (APK) | Androidliyim Blog

Popüler mobil oyun geliştiricisi Rovio, geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde yaptığı açıklamayla; üçüncü parti oyunları kendisine ait olan yeni marka "Rovio Stars" adıyla geliştirerek, mobil oyun dünyasına sunacağını duyurmuştu. Hatta bu duyurunun ilk meyvelerini Icebreaker: A Viking Voyage adlı oyunla birlikte iOS kullanıcıları yemişti. Anlaşılan o ki şimdi sırada Android kullanıcıları var. Öyle ki Rovia Stars tarafından geliştirilen bir 5 Ants oyunu olan Tiny Thief Androidliyim Blog'taki yerini aldı.
   
Tiny Thief bir bulmaca oyunu olsa da şimdiye kadar Rovio tarafından hazırlanan bulmaca oyunlarından çok daha farklı. Tiny Thief'i farklı yapan şey ise bir fizik tabanını kullanmıyor olması. Oyun orta çağ temalı bir gizlilik ve bulmaca oyunu olarak adlandırılabilecek oyun içerisinde şeker dükkanları, kafes içindeki ayılar, korsanlar, ejderhalar, robotlar ve çok daha fazlası bizleri bekliyor.

30 Farklı bölüme sahip olan Tiny Thief içerisinde bizlerle etkileşim halinde olan 50 adet farklı karakter yer alıyor. Ayrıca oyun içerisinde toplayabileceğimiz 100'den fazla eşyada bizleri bekliyor.
Rovio Stars ile birlikte farklı firmalara ait oyunları elden geçirerek mobil oyun piyasasına sunmaya başlayan Rovio, her ne kadar adı şimdiye kadar duyulmamış bir oyun olsa da Tiny Thief ile de eminim ki büyük bir başarı yakalayacaktır.Yazı: tamindir.com
   
APK LİNKİ

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab