4 Temmuz 2013 Perşembe

Oyun - Canabalt HD v2.1 (APK)

Canabalt HD v2.1 (APK) | Androidliyim Blog


Ofisimizde oturuyorken, şehir saldırıya uğruyor ve oyunumuz başlıyor...
Koşmaya başlıyoruz, bir sandalyenin üzerinden atlayıp ofsinizin bulunduğu gökdelenin penceresinden diğer binaların çatılarına zıplayarak saldırıdan kaçmaya çalışıyoruz.
 
Karakterimiz hiç durmadan koşuyor, bizim tek yaptığımız ekrana dokunarak karakterimizin çatılardan çatılara zıplamasını sağlamak. Bu o kadar basit değil tabi ki önümüze bir sürü engeller çıkıyor, binalar yıkılıyor, çatılardaki malzemelere takılmalar oluyor ve hiç beklemediğiniz anlarda füze saldırılarıyla karşılaşabiliyorsunuz.

Oyun gerçekten sizi içine çekiyor ve hırs yapmaya bile başlıyorsunuz. Ayrıca oyunu en iyi şekilde hissetmek için kulaklıkla ses açık şekilde oynamanızı tavsiye ederim.
Google Play Store'da 2,99$ fiyatıyla bulunan Canabalt HD adlı oyuna Androidliyim Blog üzerinden ücretsiz sahip olabilirsiniz.
 
APK LİNKİ

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab