20 Temmuz 2013 Cumartesi

Oyun - Combo Crew v1.1.0 (APK)

Combo Crew v1.1.0 (APK) | Androidliyim Blog

Surata atılan bir yumruğun tüm sorunları çözebildiği, her şeyin Mr. Boss'a ait olduğu bir dünya. Şimdi gezegendeki en muhteşem dövüşçülerle savaşmak istiyor. Tutsak kaldığınız bu devasa kulede, onu devirmek için savaşmalısınız. Street of RageFinal Fight ve Street Fighter gibi klasiklerden ilham alınarak hazırlanan Combo Crew, hareketlerinizi berbat edecek sanal düğmelerin olmadığı muhteşem bir oyun.
Dokunmatik kontroller sorunsuz, hassas ve öğrenmesi kolay: yumruk / tekme atmak için bir parmakla kaydırma, kontra yapmak için dokunma ve özel kombolar için iki parmakla kaydırma yeterli. Süper kombo göstergeniz dolduğunda, kıyamet vakti geldi demektir - efsanevi kombolarla kötü çocukları yerle bir edebilirsiniz.
   
Cover artBu aksiyonla dolu dövüş oyununu tek başınıza oynayabilir ya da tüm ekibinizi çağırabilirsiniz! Çevrimiçi arkadaşlarınızı nakavttan kurtarabilir (ya da sizi kurtarmalarını isteyebilir) ve global lider panolarında yüksek puan mücadelesi verebilirsiniz. Arena tarzı bölümlerdeki hızlı yakın dövüşler, Combo Crew oyununda ilerlerken heyecanın hiç azalmamasını sağlıyor. Yüzlerce görev, açılmayı bekleyen özellikler ve sonsuz mod sayesinde oyunu elinizden düşüremeyeceksiniz.
▶ Özellikler:
• Parmaklarınızla dövüşün: çılgın komboları tetiklemek için düşmanlarınızı kesip biçin, savunmak için dokunun. Sanal D ped kullanılmayan modern bir dövüş oyunu!
• Cihazlar arasında eşzamansız çoklu oyuncu imkanı veren ilk mobil dövüş oyunu. Arkadaşlarınızı kurtarın ya da onlar sizi kurtarsın!
• Muhteşem kombo sistemi ve süper hareketlerle gerçek bir atari deneyimi.
• Kendilerine has dövüş tarzlarına sahip birçok kahraman ve öğrenilmeyi bekleyen 80'den fazla hareket.
• Yüzlerce görev - tek başınıza tamamlayabilir ya da çevrimiçi arkadaşlarınızla yüksek puan mücadelesi yapabilirsiniz.
• Sonsuz puan modu, açılmayı ve toplanmayı bekleyen özellikler - tekrar tekrar oynamanız için tonlarca sebep.
• Cihazlarınız arasında otomatik olarak eşzamanlamak için oturum açın.
• Diller: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Brezilya Portekizcesi.
   
Yenilikler (v1.1.0 ile)
Vuruşlarda güncelleme ve yeni içerikler
- Son bölüm.
- Tüm karakterler için açılabilir skinler.
- King of the Tower içinde bütün dünya liderlerini kontrol etme imkanı.
- Google+ hesabınız ile giriş imkanı.
- Japonca, Korece ve Rusça dil seçimleri.
- Bir kurtarmayı iptal etme imkanı.
- Sammo için The CannoBall kombosu.
- Hava saldırısı arka plandaki düşmanlar için önceliklidir.
- Ana sayfanız için yeni ikon.
APK LİNKİ

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab