5 Temmuz 2013 Cuma

Oyun - Machinarium v1.6.11 (APK+DATA)

Machinarium v1.6.11 (APK+DATA) | Androidliyim Blog

Bağımsız Oyunlar Festivali 2009'da (Independent Games Festival 2009) görsel sanat dalında birincilik kazanan Machinarium, sevimli olduğu kadar da zor bir oyunPoint-click mantığıyla oynanan oyundaki görevler giderek zorlaşarak kendinizi zorlamanızı gerektiren bulmacalara dönüşüyor. Oyun bu açıdan çok sürükleyici. Çünkü bir süre sonra görevleri tamamlamak için hırs yaparak başından kalkamaz hale geliyorsunuz.
   
Machinarium'da hiç konuşma bulunmuyor. Görevlerle ilgili takıldığınızda ipuçları görsel olarak da sunulduğu için dil problemi yaşayan kullanıcılar da rahatlıkla oynayabilir. İpuçları bazen bir nesneyi bazen de bir hareketi göstererek veriliyor. Oyuna ilk başladığınızda amacınız robotunuzu bir araya getirmek. Bunu başardığınızda robotunuzun değişik görevler için boyunun uzayıp kısaldığını veya yürüyüşünün hızlanıp yavaşladığını göreceksiniz.

   
Kendinizi zorlayacak bulmacalardan ve yaratıcı çizimlerden hoşlanıyorsanız son dönemin en çok beğenilen oyunlarından Machinarium tam size göre olabilir. Google Play Store'da 4,93$ fiyatıyla bulunan Machinarium adlı oyuna Androidliyim Blog üzerinden ücretsiz sahip olabilirsiniz. Yazı: tamindir.com

   
APK LİNKİ
DATA LİNKİ
!!! KURULUM !!!
1. APK dosyasını ve DATA dosyasını indirin.
2. İndirdiğiniz DATA dosyasını .rar'dan çıkarın. (Sağ tık 'Buraya Çıkart/Extract Here')
3. .rar'dan çıkarmış olduğunuz 'air.net.machinarium.Machinarium' adlı klasörü 'SDCard/Android/obb' içerisine atın.
(Hafıza kartınızın içindeki Android klasörünün içindeki obb klasörü) 
4. APK dosyasını hafıza kartınızda herhangi bir yere atın.
5. APK dosyasını yükleyin.
6. Oyunu çalıştırın.
7. Androidliyim Blog iyi eğlenceler diler :)

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab