21 Haziran 2012 Perşembe

Android İçin En İyi Navigasyon Uygulamaları



 

Teknoloji hızla gelişmeye devam ediyor. Türkiye'de yada Dünya'da desek daha iyi olacaktır, android tablet ve telefon kullanıcısı hızla artıyor. Herkesin elinde bir android cihaz var. Kişiler araçlarına navigasyon almak istiyor. Fakat navigasyon fiyatlarıda pek de ucuz değil. Navigasyon almak yerine bir android telefon yada tablet almayı tercih ediyor. Hem diğer işlerde kullanmak hem de araçlarında yön bulmak için kullanıyorlar. Android cihazlar için vereceğim navigasyon uygulamalarını kolaylıkla kullanabileceksiniz. Listedeki uygulamalar en iyi android navigasyon uygulamalarıdır.
1) Sygic Aura 11 Navigasyon
2) NDrive 10.1
3) iGo My Way
Bu uygulamalardan herhangi birini cihazınıza ücretsiz olarak kurabilirsiniz.
Uygulamaları android sitelerden indirebilir yada bir yazılımcıya giderek yüklettirebilirsiniz.
Uygulamalar sorunsuz olarak çalışacaktır.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab