14 Haziran 2012 Perşembe

Uygulama - Her Android Telefonda Bulunması Gereken Uygulamalar

Android telefonlarımızı daha verimli bir şekilde kullanmamıza olanak sağlayan programların hepsini bir tıkla indirebilirsiniz. Bu programlar hepsi işlevsel ve hepsi gerekli. Bu programlarla Android telefonunuzdan daha cok verim ve keyif alacaksınız. Bu programların hepsinin full sürümünü burada bulabilirsiniz.


-App Cache Cleaner : Harika bir önbellek temizleyicisi. Kullandığınız uygulamaların önbellekte oluşturduğu veriyi silerek depolama alanınızdaki alanın her zaman boş kalmasının sağlar. Bir dokunuşla bütün işlemleri halleder.


  


Dr. Web Anti-Virus : Pil ömrünü azaltmayan birçok ekstra içeriği de sahip olan eşsiz bir anti-virüs programı. Telefonunuzu her türlü tehlikeye karşı korur. Sadece yazılımsal değil. Çalınma, kaybolma gibi durumlarda size oldukça yardımcı olacak bir program. Kısacası tam anlamıyla mükemmel bir anti-virüs ve anti-hırsız programı.


  


Opera Mobile Tarayıcı : Her kullanan tarafından beğeni kazanmış. Kendini bu pazarda kanıtlamış bir tarayıcı. Her isteğinize cevap veren, güzel bir arayüze sahip internet tarayıcısıdır. Yerini Chrome ve Skyfire gibilere kaptırsa da eski toprakların yeri ayrıdır. İnternette çok dolaşan biriyseniz bu tarayıcı işinizi rahatlıkla görmenizi sağlar. HTML5 ile uyumluluğu da onu öne geçiren şeyler arasında.


  


App Backup & Restore : Uygulamalarınızı yedeklemenize yardımcı olan yararlı bir program. Bu program ile telefonunuzda yüklü olan uygulamaları .apk uzantısıyla yedekleyebilir ve istediğiniz kişi veya yere gönderebilirsiniz. Sürekli yeni romlar deneyen biriyseniz gerçekten işinize yarayacak bir program.


  


7 Zipper : Bilgisayarlarımızın vazgeçilmez sıkıştırılmış dosya açma programı Winrar'ın androiddeki varisi olan bu program ile telefonunuza attığınız her türlü uzantıya (.zip, .alz, .egg, .tar, .tar.gz, .tar.bz2, .gz, .bz2, .rar, .jar, .7zip, .lzh, vb.) sahip sıkıştırılmış dosyayı açabilirsiniz. 


  


ASTRO File Manager : Rakip dosya yöneticilerine oranla daha ileride olan bu program ile dosyalarınızı istediğiniz gibi düzenleyip, kolayca bulabilirsiniz. Dosyaları sizin yerinize gruplandırır ve aradığınızı daha hızlı bulmanıza yardımcı olur. Güzel bir arayüze sahip olan bu programı kullandıkça neden diğer dosya yöneticilerden daha önce olduğunu anlayacaksınız.


  


JuiceDefender Ultimate : Batarya ömrünüzü gözle görülür bir şekilde artıran bu program ile artık şarjınızın olur olmadık yerlerde bitme derdinden kurtulacaksınız. Sizin yerinize açık kalmış, unutulmuş ayarları kapatan. Telefonu düzenli bir hale getiren bu uygulamadan çok verim alacak ve çok memnun kalacaksınız.


  


Advanced Task Killer Pro : Telefonumuzda gereksiz yere çalışan, çıksak bile hâla çalışmayı sürdüren uygulamaları sonlandırmak için harika bir program. İsterseniz otomatik olarakta bu işlemi sizin yerinize gerçekleştirebilir. Bu program ile gereksiz uygulamaları sonlandırarak RAM tüketimini düşürebilir ve telefonunuzu maksimum verimde kullanabilirsiniz.


  


Alarm Clock Plus : Uyanma sorunu olanlar için alarm programı. Alarmla ilgili her türlü ihtiyacınıza cevap verebilecek bu program ile uyuya kalmak çok zor :). 1 milyondan fazla indirilme oranına sahip.


  


Sınırsız Müzik : Türk uygulama geliştiricileri tarafından hazırlanmış olan bu program ile aradığınız şarkıların %99,9'unu bulma garantisi veriyor. Seçtiğiniz şarkıları playliste ekleyerek istediğiniz zaman dinleyebilirsiniz. O şarkıları Müzik Çalarınızda dinlemek için ise SD-Card'da bulunan Unlimited Music klasöründen kendi Müzik klasörünze kopyalamanız yeterli olacaktır.


  


PROGRAMLARI BURAYA TIKLAYARAK İNDİREBİLİRSİNİZ!


Not: Eğer programlarla ilgili bir sorun olursa lütfen bildiriniz.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab