28 Haziran 2012 Perşembe

Angry Birds Heikki

http://www.hizlioyunlaroyna.com/img/2012-06/heikki-angry-birds.gif

 

Piyasaya çıktığı günden beri mobil platformda indirme rekorları kıran "Angry Birds" oyununun son sürümü olan Heikki Angry Birds kullanıcıları ile buluştu. Angry Birds'in Diğer sürümlerden farklı olarak Angry Birds Heikki oyunu sadece internet tarayıcısı üzerinden oynanabiliyor yani mobil platformda şu an için oynamak mümkün değil. Oyunun mobil platformda çıkmaması her ne kadar hayranlarınızı üzdü ise de bana göre bilgisayar üzerinden oynanması yerinde bir karar olmuş. Çünkü günümüzde herkesin akıllı bir telefona sahip olmadığını düşünürsek en azından bu şekilde bilgisayar üzerinden oyun kendini daha geniş kitlelere tanıtma, daha büyük bir hayran kitlesi yaratma şansı bulacaktır.

http://www.oyunoynatici.com/img/angry-birds-heikki.jpg

Oyun Finlandiyalı ünlü Formula 1 pilotu Heikki Kovalainen sponsorluğunda çıkarılmış ve oyuna onun adı verilmiş. Oyunda kızgın kuşlarımız ezeli düşmanları domuzlar ile kıyasıya mücadeleye kaldığı yerden devam ediyor . Oyundaki bu mücadele Formula 1 havasında yapıldığı için oldukça farklı bir konsept olmuş diyebilirim. Ayrıca oyun bölümlerine pist adlarının verilmesi artı bir güzellik katmış . Oyunda geçilmesi gereken 12 zorlu bölüm bulunmakta. Eğer bu bölümlerin hepsini üç yıldız alarak geçerseniz oyun size bonus olarak 12 bölüm daha veriliyor. Angry Birds fanatiklerinin bu bölümleri kısa sürede geçebileceği konusunda en ufak bir şüphem yok bunu kendimden biliyorum. Peki bu kadar anlattığımız oyunu nereden oynayabiliriz diyen okuyucularımız olacaktır. Sizler için uzun araştırmalar sonucunda Heikki Angry Birds oynayabileceğiniz 3 adet kaliteli site buldum. Bu siteler üzerinden oyunu sorunsuz şekilde oynayabilir eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

Oyunu oynayabileceğiniz internet siteleri:

http://www.oyunoynatici.com/heikki-angry-birds.html

http://www.hizlioyunlaroyna.com/oyun-oyna-498-Angry-Birds-Heikki.html

http://www.oyunoynaq.com/heikki-angry-birds.html

 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab