1 Haziran 2012 Cuma

En İyi 100 Android Uygulaması - 1

androidblogun.com takipçileri için 2012 senesinde kullanılan en iyi 100 Android uygulamasını 20 bölüm halinde tanıtacağız. Uygulamalar alfabetik sıraya göre gidecek olup aralarında bir üstünlük yoktur.

aDownloader



aDownloader android telefonunuzda kullanabileceğiniz bit torent indiricisidir. Uygulamanın dikkat çeken ve kullanışlı özelliklerinden bahsedecek olursak :

*İndirmeleri duraklatıp devam ettirebilme

*Herhangi bir dosya büyüklük limiti olmadan tüm dosyaları indirebilme.

Google Play'den İndir

Android Forumdan İndir

Auto Memory Manager




Bilgisayarlarda performansı artırmak için ya daha iyi bir sistem alınmalı ya da mevcut sistemin olanakları en iyi şekilde optimize edilerek kullanılmalıdır. Aynı kanun mobil cihazlar içinde geçerlidir. Auto Memory Manager telefonunuzun bellek kullanımı hakkında size bilgi sağlar ve uygulamaların bellek kullanım önceliklerini ayarlamanıza olanak tanır. Eğer sizde telefonunuzun performansını iyileştirmek istiyorsunuz Google Play'de ücretsiz olarak paylaşıma sunulmul bu uygulamayı denemenizde fayda var.

Google Play'den İndir

Android Forumdan İndir

Beatiful Widgets



 

Beatiful Widgets uygulaması; hava durumu, saat, pil durumu, ve farklı öğeleri ile, telefonunuzun ekranını özelleştirmenizi sağlar. Bu araçlar sayesinde ana ekranlarınıza hem göze hitap eden hem de oldukça işlevsel araçlar yerleştirebilirsiniz. Özellikle saat widgeti ve hava durumu widgetinin gerçekten bir numara olduğunu söyleyebiliriz. Uygulama Google Play'de 2.5$ ücret ile satılmaktadır.

Google Play'den İndir

 

CamScanner



Kimlik, ehliyet, makbuz gibi önemli belgeleri CamScanner sayesinde PDF dosyası olarak telefonunuza kaydedebilirsiniz. İsterseniz bu belgeleri SMS ile ya da e-Posta ile yollayabilirsiniz. Ayrıca uygulama bulut depolama sistemleri ile de uyumlu çalışmaktadır. Böylece anında önemli belgeyi yedekleyebilirsiniz. Uygulama güvenlik gerektiren belgeleri unutmayıp onlar için parola sisteminide sunmuş. İstediğiniz belgelere şifre verebilirsiniz.

Google Play'den İndir

Android Forumdan İndir

Dolphin Browser HD

DolphinHD

Stock Browser kadar hızlı olmasada özellikle görsellik ve çeşitli kullanışlı işlevler başarılı sayılabilecek bir internet tarayıcısı. Dahili flash desteği, sesli arama özelliği ve müthiş RSS okuyuculuğuyla ön plana çıkan Dolphin Browser HD'i denemenizde fayda var.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab