30 Mayıs 2012 Çarşamba

En İyi 10 Dosya Yöneticisi - 1

 

Android işletim sistemli telefonların İos ve WP7'den en önemli üstünlüklerinden biri hiç kuşkusuz harici SD kart desteği vermesi. Bu özellik sayesinde telefonlarımızı adeta bir USB bellek gibi kullanabilmekte istediğimiz herşeyi kopyalayıp silebilmekteyiz. Hal böyle olunca android telefonların en büyük yardımcılarından birisi hiç kuşkusuz dosya yönetim uygulamaları oldu. Peki hangi dosya yönetim uygulamalarını kullanmalıyız bu kadar çok uygulama içerisinde ? Bizim isteklerimize en iyi hangisi yanıt verir? İşte tüm bu soruların cevabını bulmak için en iyi 10 dosya yönetim uygulamasını masaya yatırdık.

1.Root Explorer

Root ExplorerRoot Explorer

 

Hiç kuşkusuz android telefon kullanıcılarının en fazla kullandığı dosya yönetim uygulamalarından birisi olan Root Explorer'ın diğerlerinden en büyük farkı sistem dosyalarına erişebilmesi. Root Explorer ile sistem dosyalarında istediğiniz değişiklikleri yapabilir , istemediğiniz sistem dosyalarını rahatça silip yerine yenilerini ekleyebilirsiniz. Uygulama çok işlevsel olmasına rağmen malesef ücretsiz sürüme sahip değil ama ücretini gerçekten hakediyor.

Google Play'den İndir Root explorer

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. File Expert

Kullanıcı dostu bir arayüze sahip bu uygulama dosya yöneticisi ihtiyacınızı hiç kuşkusuz karşılayacaktır. File Expert Dropbox, Baidu cloud, Box.net gibi bulut depolama sistemlerinede destek vermesi onun en büyük artılarından biri. Ayrıca uygulamamızın tema desteği de bulunuyor. İstediğiniz temalar ile kullanıcılara özelleştirme imkanı sunması ve uygulamanın ücretsiz olarak Google Play'den indirilebilmesi de diğer olumlu özelliklerinden. Uygulamanın ayrıca birde pro sürümü mevcut. Pro sürümünde sistem dosyalarına erişim özelliğide bulunmakta.

Google Play'den İndir File Expert

 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab