14 Mayıs 2012 Pazartesi

Androidle Bilgi Yarışması Keyfi

Merhaba Androidblogun.com okurları,

Bu yazımda sizlerle hem çok eğlenceli hem de bilgiverici bir oyun paylaşacağız. Oyunun adı "Bilgi Yarışı". Türkçe bir oyun olan Bilgi Yarışı, bilginizi ölçmek, kendinizi sınamak istiyorsanız tam size göre.

Bu oyun iki bölümden oluşmakta. İlk bölümde çevrimiçi olarak yarışmanız gerekiyoröüllü bir yarışma. . Bu bölüm aynı zamanda Diğer oyunda ise kendi kendinizesiniz. Ödüllü yarışmaya ilk olarak bahsedecek olursak; ödüllü yarışma butonuna dokunduğunuzda karşınıza bir ekran çıkıyor. Bu ekranda sıralamalar, ödüller, kurallar yer alıyor. Bu yarışmanın en önemli özelliği ise bu bölümü oynayabilmeniz için kredi satın almalısınız önce. Yarışma esnasında ise bazı jokerleriniz var. Bunlar: istatistik, pas geç ve %50. İki haftada bir yapılan yarışmada maksat 1. olmak değil genel puanda ilk olmak.

Diğer yarışma bölümüne geçecek olursak; öncelikle istediğiniz kategoriyi seçebiliyorsunuz. Fakat seçebileceğiniz 6 kategori bulunmakta.

Her kategoride 20'şer soru bulunmakta. Her soru için 20 saniye süreniz var. Ama ne kadar erken cevap verirseniz o kadar çok puan alıyorsunuz.

Bilgi Yarışı oyununun boyutu 11 mb. Android 2.2 ve üzerinde çalışabiliyor. İyi eğlenceler.

Google Play'den İndir

 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab