30 Mayıs 2012 Çarşamba

Bir Beko Teknik Servis Hikayesi



 

Hayatta her şeyin olduğu gibi beyaz eşyalarında bir kullanım ömrünün olduğu kesin. Eminim çoğunuz güzel güzel çalışırken birden bozulan, mızıkçılık yapan bir çamaşır makinesi, buzdolabı ya da fırın ile karşılaşmışsınızdır. İnsanlar yaşlandıkça nasıl ki doktora gitme sıklıkları artıyorsa beyaz eşyalarında yıllandıkça teknik servislere gitme sıklığı artıyor. Bu yazımda internet üzerinden beko beyaz eşyalara teknik servis hizmeti veren bir internet sitesinden bahsetmek istiyorum. Belki okuyucularımız arasında beko beyaz eşya kullanan ve teknik servis arayışında olanlar da mevcuttur. http://www.bekoservisi.gen.tr/ sitesinin diğer teknik servislerden en büyük farkı Türkiye'nin her yerine bu hizmeti sunmaları diyebilirim. Türkiye gibi büyük coğrafyalı bir ülkede aslında yaptıkları iş takdiri de hakediyor. Tanıttığım beko servisi ile tüm beko marka beyaz eşyalarınızın yıllık bakımlarını, arızalarını ve parça değişimlerini yaptırabiliyorsunuz. Beko servise ister web sitelerinden "Servis Talebi" formuna adınızı, soyadınızı , telefon numaranızı ve adres bilgilerinizi doldurarak, isterseniz de 444 1 494 numaralı telefonu arayarak ulaşmanız mümkün. Üstelik haftada yedi gün yirmi dört saat tanıtmış olduğum beko servise ulaşabilirsiniz. İşinde uzman teknik servis elemanları kapınızdan beyaz eşyalarınızı alıyor ve en kısa sürede işlerini yapıp size beyaz eşyalarınızı ilk günkü gibi sağlam olarak teslim ediyorlar. Ayrıca eğer eşyalarınızda parça değişimi yapıldıysa tam bir yıl yapılan parça değişimine garanti veriyorlar. Eğer siz de beko marka beyaz eşya kullanıyor ve bozulduğunda kara kara ne yapacağınızı düşünüyorsanız anlattığım servisi denemenizde fayda var.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab