10 Mayıs 2012 Perşembe

Konuşan Sözlük

Açıklama




Bu Uygulama İle İngilizce Öğrenmek Çok Kolay.
Yüzbinlerce Kelimenin Karşılığı ister Türkçe/İngilizce isterseniz de İngilizce/Türkçe olarak bulabilirsiniz.
Ayrıca bulunan sonuçları Sesli olarak dinleyebilir Telafuzunuzu Geliştirebilirsiniz.Sesli Dinle
Sesli Dinleme özelliği ile İngilizce->Türkçe aramalarda Çıkan Kelimeleri, Türkçe->İngilizce aramalarda ise Çıkan Kelimelerin İngilizce karşılıklarını Dinleyebilirsiniz.

Konuş Çevir
Eğer Aktif bir internet bağlantınız var ise uygulama bunu algılayacak ve size Konuş-Çevir özelliğini aktif edecektir. Bu sayede klavye ile uğraşmanıza gerek kalmadan Türkçeden İngilizceye, İngilizceden Türkçeye söylediğiniz kelimenin çevirisini yapabileceksiniz.

Not: Program ilk açıldığında sozluk veritabanını cihazınıza yükler bu sayede her açtığınızda internete bağlanmak zorunda kalmazsınız.

Sesleri duyamıyorsanız Cihazınızın Medya Ses Düzeyini Kontrol ediniz.

 





Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab