10 Mayıs 2012 Perşembe

APK Downloader



Google Play' deki uygulamaları artık bilgisayarınıza rahatlıkla indirebileceksiniz, nasıl mı aşağıdaki açıklamaları dikkatle okuyun ve uygulayın..


Eklenti Google Chrome 17 ve üzeri versiyonlarda çalışmaktadır.
Eklentiyi bu linkten İNDİREBİLİRSİNİZ (Linke tıkladığınızda eklenti direk olarak iner)
Yükleme işlemini yaptıktan sonra aşağıdaki adımları izleyin.


1. SSL Hata uyarısını devre dışı bırakma,
-Google Chrome u kapatın
-Chrome u açmak için kullandığınız Chrome kısayol simgesine sağ tıklayıp özelliklere girin
-Açılan pencerede Kısayol sekmesi, Hedef bölümündeki C:…chrome.exe" yazan yere şunu yazın [Bir boşluk bırakın]--ignore-certificate-errors Tamam deyip çıkın.
-Yazdıktan sonra alttaki resim gibi olmasına dikkat edin.


2.E-mail adresi ve Android Device ID ekleme.
-Google Chrome u açın, ayarlar>seçenekler bölümünden Uzantılar a girin, APK Download eklentisinin ayarlar bölümüne girin.
-Resimde görüldüğü gibi E-mail, Password ve Device ID nizi girin (Device ID öğrenmek için telefondan *#*#8255#*#* ı tuşlayın) girdikten sonra çıkan ekranda JID ve Device ID yazan yerdeki 16 haneli rakam ve harfler. Device ID nizi bu programla da kolayca öğrenebilirsiniz Device ID


Not: E-mail adresi ve şifresi markete girerken kullandığınız e-mail ve şifreyle aynı olmalıdır.

3. E-mail, şifre ve ID yi girdikten sonra aşağıdaki resimdeki gibi olmasına dikkat edin, girdikten sonra altta Sım Operator yazan yerdeki USA T-Mobile seçeneğini değiştirmeden Save Settings deyip işlemi tamamlayın



4.Markete girip istediğiniz uygulamayı seçtikten sonra tarayıcınızın sağ üst köşesinde (adres çubuğunun sağ tarafında) bir Android simgesi göreceksiniz buraya tıkladığınızda indirme işlemi otomatik olarak başlar.

Not: Ücretli uygulamaları indiremezsiniz






Not: Anlatım bana aittir, takıldığınız bir yer olursa yardımcı olurum.

by Ѕlαчєя™ androidforumun.com


Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab