10 Mayıs 2012 Perşembe

Çevrimdışı Sözlük

Lütfen Okuyunuz: Arkadaşlar ingilizceden türkçeye de çeviri var. Telefonunuzun menu tuşuna basarak çeviri yönünü değişebilirsiniz.
ÖNEMLİ NOT: Veritabanını indirmenize yarayan programı (Çevrimdışı Sözlük Veritabanı) bir kere çalıştırdıktan sonra telefonunuzdan kaldırın!

Not2: Sözlüğü kurmayı beceremiyorsanız 1 yıldız vermeyin. Binlerce kişinin kullandığı bir uygulamayı kuramıyorsanız bir yerde yanlış yapıyorsunuz demektir.

Not3: Sözlük bedava, içinde reklam da yok benim bu uygulamadan bir kazancım da yok lütfen aşağılayıcı yorumlardan kaçının. Kullanmak zorunda değilsiniz.

v3.0 güncellemesini yapanlar için not:
Eğer program telefonunuzda hali hazırda var ise güncelleme yaptıktan sonra ilk açılışta telefonunuzdaki veritabanını optimize etmek için birkaç saniye geç açılacaktır. Eğer programı ilk kez kuruyorsanız, veritabanını indirmek için sizi markete yönlendirecek, veritabanını kurması için kullandığınız yardımcı programı bir kere kullandıktan sonra uninstall edebilirsiniz.

Çevrimdışı sözlük adından da anlaşılabileceği üzere herhangi bir internet bağlantısına ihtiyaç duymadan, ücretsiz ve tamamen reklamsız olarak kullanabileceğiniz bir Türkçe/İngilizce sözlük uygulamasıdır. İçerisinde yaklaşık 37.000 İngilizce , 67.000 Türkçe kelime ve anlamları bulunmaktadır.

İngilizce kelimeleri veya Türkçe kelimelerin İngilizce karşılıklarını kelimelerin üstüne dokunarak telefonunuzun text-to-speech motoru vasıtasıyla sesli olarak dinleyebilirsiniz.

Uygulamanın internet bağlantısı gerektirmiyor olması veritabanının telefona indirilmesini gerektirmektedir. Bu yüzden bu uygulamayı indirirken wi-fi kullanmanız ya da gsm ücretlendirmelerini göz önüne almanız tavsiye edilir.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab