26 Mayıs 2012 Cumartesi

Telefona Bilgisayardan Dosya Atma

Yeni bir Android telefon aldıysak ilk olarak eski telefonumuzdaki resimleri, müzikleri vb şeyleri yeni telefonumuza transfer etmek olur. Bu makalemizde bunun nasıl yapıldığını resimli olarak sizlere anlatacağız.

1. Telefonumuzun Sürücülerini Bilgisayara Yükleyelim:

Telefonumuzu öncelikle USB kablosu ile bilgisayarımıza bağlıyoruz . Telefon bağlandığında bilgisayarımız otamatik olarak Android sürücülerini yükleyecektir. Eğer yüklemez ise telefonunuzun markasına göre internette araştırma yaparak kolayca uygun driverlerı bulabilirsiniz.



2. Bağlantı Tipimizi Seçelim:

Telefonu USB kablosu ile bilgisayara bağladığımızda bize SD kartımızı bilgisayara bağlamak isteyip istemediğimiz sorulacaktır. Telefonumuzdan USB bağlantısı seçeneğini seçerek telefonumuzu bilgisayara bağlayabiliriz.



3. Dosyaları Atalım:

Yukardakileri aynen yaptığımızda bilgisayar ekranımızda aşağıdaki bir ekran çıkacaktır. Bu ekrandan "Dosya görüntülemek için klasörü aç" seçeneğini seçerek SD kartımızın içindeki dosyaları görebiliriz. Artık tek yapmamız gereken burada kendimize özel klasörler oluşturup içlerine istediğimiz dosyaları kopyalamak. SD kartınızın düzeni açısından Uygulamalar, Oyunlar, Müzikler, Resimler gibi klasörler oluşturmanız ve içlerini uygun şekilde dosyalarla doldurmanız tavsiye edilir.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab