13 Mayıs 2012 Pazar

Film izle HD

 

Açıklama


Android cihazınızı cep sinemasına çevirebileceğiniz harika bir uygulama.

Film izle HD, bir çok yerli ve yabancı filmi Android cihazınızdan izlemenizi sağlayan bir uygulamadır.

Dilediğiniz kategoriden film seçebilir veya arama sistemini kullanarak izlemek istediğiniz filmleri kolayca bulabilirsiniz. Ayrıca uygulamaya eklenen yeni filmleri görmek için "En Yeni Eklenenler" bölümünü takip edebilirsiniz. Videoları oynatırken sorun yaşıyorsanız Android cihazınıza "MX Video Player" uygulamasını yüklemenizi öneririz.

Yasal Uyarı:
Uygulama içerisinde yer alan videolar Youtube, Facebook vb. sitelerde barındırılmaktadır. Bu uygulama sadece link vermek sureti ile videoları gösterime sunmuştur.



 

 

 

 

 

 

 

 

Kullanıcı Yorumları



























5 yıldız 2.156
4 yıldız 375
3 yıldız 156
2 yıldız 61
1 yıldız 179



Ortalama oy:

4,5

2.927



[qrcode]http://deneme.androidforumun.com/wp-content/uploads/2012/05/com.eakalin.filmizle-59.apk[/qrcode]

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab