14 Mayıs 2012 Pazartesi

Android İçin NinJump

NinJump


 

NinJump Android telefonunuz ile hoşça vakit geçirtecek bir oyun denilebilir. Oyunun kurgusundan bahsedecek olursak oyunda amacımız ninjamızı engelleri aşarak yukarı tırmandırmak diyebiliriz. Oyunumuzu oynamak için tek yapmamız gereken önümüze engeller geldikçe karşı duvara sıçramak için ekrana dokunmak. Yani tek elle bile oynanabilir bir oyun diyebilir. Ayrıca oyunumuzun içinde çeşitli süprizler de mevcut. Oyunda kalkan alabiliyoruz ve düşmanlarımızdan korunabiliyoruz ya da üç kez aynı düşmanı arka arkaya vurduğumuzda ninjamız güçleniyor ve yukarı daha hızlı tırmanıyor. Androidblogun.com ekibi olarak oyunu oldukça zevkli ve başarılı bulduğumuzu söyleyebiliriz. Sizde aşağıdaki Google Play linkinden oyunu ücretsiz olarak indirip deneyebilirsiniz.

 

 



 

Google Play Download

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab