12 Mayıs 2012 Cumartesi

Ninja Chicken



 

Değerli androidblogun.com takipçileri sizler için Google Play’den oyunları tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda sizlere Ninja Chicken isimli oyundan bahsedeceğiz. Ninja Chicken oyununun öyküsünü kendini Ninja sanan bir tavuğun maceraları olarak özetleyebiliriz. Tavuğumuz bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile her türlü engeli aşıp Ninja olduğunu ispatlamak istiyor. Grafik ve ses bakımından oldukça tatmin edici bir performans sergileyen oyun bu yönüyle de beğenimizi kazanıyor. Oyunu ekranda çıkan aşağı ve yukarı tuşları ile oynuyoruz. Aşağı tuşuna basarak tavuğumuzu aşağı eğdiriyoruz yukarı tuşuna kısa basarak kısa atlama, uzun basarak uzun atlama yapabiliyoruz. İlk bölümlerde oyun oldukça kolay gelse de özellikle 15. bölümden sonra oldukça zorlayıcı görevler ile karşılaşıyoruz. Oldukça eğlendirici ve hatta bağımlılık yapıcı bir oyun olduğunu kendi deneyimlerimizden yola çıkarak söyleyebiliriz. İsterseniz yazımızın sonuna eklediğimiz oyun videosu ile oyunu daha yakından inceleyebilirsiniz.

 



 

Google Play'den İndir

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab