18 Mayıs 2012 Cuma

Googgle Maps - Google Haritalar

Google, birçok servisi için özel mobil istemciler sunuyor. Üstelik sunduğu tüm bu hizmetler, mobil dünyanın en çok kullanılan içerikleri arasında yer almakta. Google’ın belki de mobil cihazlarda en yoğun kullanılan hizmeti ise Google Maps.

Birçok üçüncü şahıs yazılımın harita konusunda destek aldığı Google Maps, özel bir uygulama sayesinde bağımsız bir istemci olarak çalışabiliyor. Akıllı telefonunuzda başvurabileceğiniz en kapsamlı harita uygulaması olan Google Maps’in özellikleri bunlarla da sınırlı değil elbette.

Ücretsiz, sesli ve görsel yönlendirmeli navigasyon yapabilen yazılım ayrıca yerler kategorisi ile size şehir rehberliği de yapıyor. Bu seçenek sayesinde gitmek istediğiniz herhangi bir yer için kullanıcı önerilerini görebilir ve mekan hakkında ön bilgi sahibi olabilirsiniz.

Özellikleri:

3B binaları ile * detaylı haritalar
* Sesli rehberli turn-by-turn navigasyon
* Sürüş, toplu taşıma, bisiklet ve yürüme yönleri
Sıkışıklığı önlemek için * Canlı trafik bilgileri
* Yerel arama ve işletme yorumlar
* Google Maps Street View

 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab