14 Mayıs 2012 Pazartesi

Google +

Google+

 

İnternet dünyasının devi Google artık sosyal meydanında devi olmaya hazırlanıyor. Yeni projesi Google + kısa sürede milyonların beğenisi kazanıp en iyiler arasında yerini aldı bile. Eğer android telefonunuz var ise Google +’yı telefonunuzdan takip edebilir, fotoğraflar ekleyebilir ve arkadaşlarınıza mesaj yollayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Google Play’den Google + uygulamasını indirmek. Bu arada hatırlatmakta fayda var Google +’ya katılmak için 18 yaşından büyük olmanız gerekiyor. Eğer 18 yaşınızdan büyük iseniz kolayca arkadaşlarınızı takip edebilir, kendi çevrenizi oluşturabilir, video ve fotoğraf paylaşımında bulunabilir hatta onlarla online olarak videolu konuşmalar bile yapabilirsiniz.

 



 

Google Play Download

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab