18 Mayıs 2012 Cuma

Twitter

Mikro blog hizmeti Twitter hesabınıza hızlı ve kolay bir şekilde cep telefonunuzdan erişim sağlamak için Twitter’ın Android istemcisini denemenizde fayda var. Takip ettiğiniz kişilerin tüm gönderilerini kolayca takip edebileceğiniz yazılım, gerçek zamanlı olarak gündemi takip edebilmenizi sağlıyor.

Takip ettiğiniz kişilerin gönderilerini, fotoğraf ve harita dahil olmak üzere tüm içeriği ile görüntüleyebilen yazılım, mesajlar, Tweet geçmişi, Trending Topics, gibi tüm Twitter sayfalarına erişim olanağı tanıyor.

Son güncellemeler ile birlikte gayet hızlı bir arayüze kavuşan uygulama, düşük veri transferi oranıyla da kullanıcı dostu bir yapıya sahip.

 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab