14 Mayıs 2012 Pazartesi

Andoidde Biten Pile Yardım

Eğer akıllı telefon sahibiyseniz şüphesiz ne kadar çok fonksiyonlu olduğundan, ne kadar işinize yaradığından... bahsediyorsunuzdur. Ancak bahsedeceğiniz bir diğer önemli şey de telefonunuzun pilinin dayanıksız olması. Her gün telefonunuzu sarja mı takıyorsunuz?, sürekli sarj aletini yanınızda taşımak zorunda mı hissediyorsunuz? Eğer öyleyse bu haberimiz tam size göre.

Baahsedeceğimiz çözüm Battery HD. Aslında çözüm değil de yol gösterici desek daha doğru olur. Size pil ömrünü uzatmak için yollar gösteriyor. Bu yollar ise pil performansını ve istatistiklerini göstermek.

Battery HD'nin boyutu 4.6 mb. Android 2.1 ve üstünde çalışabiliyor.

Battery Hd widget olarak kullanılabiliyor. İçeriğini ve boyutunu kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Bunun yanında pil ikonunun rengini de kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Ayrıca batarya bilgileri bildirim ekranında görülebiliyor.

Battery HD' de ana ekran 3 saydan oluşuyor. 3G'li internet, müzik dinleme, wifi, GPRS, konuşma süresi yer alıyor.



 

 

Battery HD ücretsiz bie uygulama. Eğer indirmek istiyorsanız

 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab