4 Mayıs 2012 Cuma

Android Uygulama ve Oyun Nasıl Yüklenir ?

Eğer yeni bir android telefon aldıysanız ve daha önce androidli bir telefon kullanmadıysanız uygulama yüklemekte zorlanabilirsiniz. İşte bu makalemizde yeni aldığınız android telefona nasıl uygulama yükleyebilirsiniz ve hangi yöntemleri kullanabilirsiniz bunlardan bahsedeceğiz.

Yöntem 1.

Telefonunuzda bulunan Google Play yani eski adıyla Android Market uygulaması ile telefonunuza istediğiniz uygulamayı kurabilirsiniz . Android Play uygulamasını kullanabilmek için öncelikle gmail hesabı almanız gerekmektedir. Eğer hala gmail hesabınız yok ise Buraya Tıklayarak alabilirsiniz.

Yöntem 2.

Telefonunuza uygulama yüklemenin diğer bir yolu ise sitemizden indirmiş olduğunuz .apk uzantılı uygulama dosyasını hafıza kartınızdan uygulamayı kurmaktır. Burada dikkat etmeniz gereken mevzulardan biri telefonunuzun market dışı yüklemelere açık olmasıdır. Eğer değilse bunu Ayarlar/Bilinmeyen Kaynaklar menüsünden telefonunuzu market dışı uygulama yüklemeye açabilirsiniz. Diğer bir dikkat edilmesi gereken olay ise telefonunuzda Dosya yönetici uygulaması bulunmasıdır. Eğer yok ise öncelikle Bu adresten en popüler dosya yönetim uygulamasını indirip kurabililir daha sonra istediğiniz uygulamaları bu dosya yönetim uygulaması ile yükleyebilirsiniz.

Önemli Not: Google Play dışındaki kaynaklardan yükleme yaparken güvendiğiniz sitelerden uygulama almaya özen gösterirseniz iyi olur. Bu şekilde cihazınızı zararlı yazımlardan uzak tutup güven içinde kullanabilirsiniz.

 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab