10 Mayıs 2012 Perşembe

Andoid İle Hafızanızı Güçlendirin

Merhaba Androidblogun.com okuyucuları,

Bu yazım, sizlerle bu blogda paylaştığım ilk yazım olacak. Bundan sonra da yazılarım

devam edecek.İlk olması dolayısıyla bu yazıda sizlerle eğlenceli birşeyler paylaşmak istedim. Bu nedenle de sizlere ilk yazımda oyun tanıtmak istiyorum. Haberler, uygulamalar ve daha neler neler... ilerleyen yazılarımda paylaşacağım.

Öncelikle android oyunumuzun adını söyleyelim: Süper Hafıza. Bu oyun sizlere hiç yabancı gelmeyecek ve hatta her zaman oynardık bu oyunu diyeceksiniz. Ve bu eskiye dönüş sizi o kadar bağlayacakki oyunun başından kalkamayacaksınız. Evde, okulda, işte sürekli kendini oyunun başında bulacaksınız. Yarışma hırsı da sizi daha çok bağlayacak oyuna.

Oyunumuzu kısaca göz önüne serecek olursak, oyunumuz çeşitli boyutlarda oynanabilmektedir. Bunlar: 4x4, 6x6, 8x8 dir. Ayrıca oyunda oynadığınız süre de gösterilmektedir. Böylelikle kendiyle yarışı seven oyunseverler zorlanmadan saniye hesabı yapabilecekler. Eğerbaşarılı olduysanız ve iyi bir puan aldıysanız bunu yayınlamak istemeniz muhtemel. Bunun için de sadece openfeint'i onaylamanız gerekiyor. Ayrıca 5 farklı resim kategorisinden istediğinizi seçebilirsiniz.

Oyunu indirmek için isterseniz Google Play adresinden isterseniz de sizin için aşağıda linkini yazdığım linkten ziyaret edebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androturk.hafizaoyunu



 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab