5 Haziran 2012 Salı

Beyin Bedava! Andoroidde

Birkaç ay öncesine kadar internette ve heryerde dolaşan beyin bedava adlı videoyu hepiniz hatırlarsınız. Çok eğlenceli, çok komik bir video olduğunu da unutmamışsınızdır şüphesiz. Şimdi karşınıza o videonun aynı ismi taşıyan eğlenceli videosu karşımıza çıkıyor.

Öncelikle belirtelim bu uygulama Google Play Store'den 4.3 puan almış. Andoid 2.2 ve üstü sistemlerde çalışan bu uygulamanın boyutu ise 4.5 megabayte.

Uygulamayı açar açmaz karşınıza öğretici söz çıkıyor. İşte burda ne kadar eğlenceli olduğunun ilk sinyalini alıyorsunuz.



İlerdiğinizde karşınıza kategoriler çıkıyor. Dünya tarihi, kültürel bilgiler, ilginç olaylar.... şeklinde sıralanan kategorilerden kendinize uygun olanı seçiyorsunuz. Eğer siz de değişik ve faydalı bulduğunuz bilgi varsa bunu sms yoluyla gönderebiliyorsunuz. Ne yazıkki sadece sms yoluyla gönderebiliyorsunuz. Facebook, Twitter gibi paylaşımlarla göndermeniz mümkün değil.

Eğer motive olmak istiyorsanız uygulamanın ana ekranında yeşil butonda beni motive et butonuna tıklayabilirsiniz. Burada o meşhur ve eğlenceli beyin bedava videosunu izleyebilirsiniz. Ayrıca bu video için internet bağlantısı da gerekmiyor.

Bu eğlenceli uygulama 3 kategoriden oluşuyor. Bunlar: bilgiler, beyin toplama oyunu ve beyin videosu.

Bu uygulama tamamen eğlence amaçlı olarak yapılmış. Eğer siz de böyle bir uygulamayı denemek istiyorsanız linke tıklayabilirsiniz.

 

 

 

 

 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab