4 Haziran 2012 Pazartesi

En İyi 100 Android Uygulaması -2

Değerli, androidblogun.com takipçileri sizler için incelemeye aldığımız en iyi 100 android uygulamasının bugün ikinci bölümünü paylaşacağız. Birbirinden önemli 5 android uygulamasını makalemizde incelemeye aldık. Umarım sizler de yazı dizimizin ikinci bölümünden keyif alarak okursunuz.

Juicedefender



Android işletim sistemli telefonunuzun her yönünü seviyorsanız ve keşke pil ömrü daha iyi olsa diyorsanız bu uygulama tam size göre. JuiceDefender Ultimate telefonunuz boştayken tüm bağlantılarınızı ve arkaplanda çalışan uygulamalarınızı devre dışarı bırakır. Telefon pil ömrünüz gereksiz bağlantılarının sonlandırılmasından dolayı uzar. Uygulama Lite ve Ultimate olarak iki şekilde Google Play'de paylaşılıyor. Lite sürümünde bazı özellikler kısıtlı olduğundan Ultimate sürümünü tavsiye ediyoruz.

 

Google Play'den İndir

 

History Eraser Pro



 

History Eraser Pro, telefonunuzun ön belleğinde olan gereksiz dosyaları temizlenize yardımcı olur. History Eraser Pro ile uygulamaları, metin mesajlarını, internet tarayıcınızın ön belleğini temizleyebilirsiniz. Uygulamayı ücretsiz olarak Google Play'den aşağıdaki linki kullanarak indirebilirsiniz.

Google Play'den İndir

 

Launcher Pro

 



Android işletim sistemli cep telefonlarının en büyük nimetlerinden birinin launcherlar olduğundan şüphe yoktur sanırım. Her launcher telefonumuzu bambaşka bir görünüme sokar ve adeta farklı bir telefon alma hissi uyandırır bizlerde. İşte bu arayüz uygulamalarından en başarılarından biri de Launcher Pro. Hem hız hem de özelleştirme bakımından oldukça tatminkar bir laucher istiyorsanız denemenizde fayda var.

Google Play'den İndir

Lookout Premium for Android

 



Lookout sadece size güvenlik hizmeti sunan bir antivirüs uygulaması değil. Telefonunuzun çalınması durumda uygulamamız size telefonunuzu kurtarma seçenekleri sunuyor. Uygulamanın hem ücretli sürümü hem de ücretsiz sürümü bulunmakta. Ücretsiz sürüm sadece telefon bulma, otomatik yedekleme ve geri yükleme hizmeti veriyor. Ücretli sürüm ise bunlara ek olarak güvenli tarama hizmeti, uygulama izinlerini denetleme, uzaktan telefonu kilitleme ve gelişmiş yedekleme hizmetleri de yer alıyor.

Google Play'den İndir

 

Mr. Number

 



 

Sıkça istemediğiniz kişiler tarafından rahatsız mı ediliyorsunuz ? Müşteri hizmetlerinin bitmek tükenmek bilmeyen saçma sapan aramalarından bıktınız mı ? O halde Mr. Number uygulaması tam size göre. Uygulama sayesinde istenmeyen aranmaları ve mesajları engelleyebilirsiniz. Uygulamanın ücretsiz olarak paylaşıma sunulması ise diğer bir olumlu özelliği. Uygulamayı ücretsiz olarak indirmek için aşağıdaki link kullanabilirsiniz.

Google Play'den İndir

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab