23 Haziran 2012 Cumartesi

En İyi Pil Ömürlü Android Telefonları



Android telefonlar şu sıralar en çok ilgi gören telefon türleridir. Genellikle gençlerin ve teknoloji tutkunlarının ilgisini görüyor. Herkes bataryası en uzun giden telefonları almak istiyor. Android telefonların gelişmiş özellikleri oldukça enerji harcıyor. İşletim sistemi bakımından da oldukça enerji tüketiyor. Sizler için hazırladığımız listeye en uzun süre açık kalabilen telefonları yerleştirdik. Listedeki telefonların fiyatlarına da internetten göz gezdirebilirsiniz. Oldukça uygun fiyatlara alabileceğiniz bu telefonları daha uzun süre kullanabileceksiniz. Listedeki telefonların özelliklerini düşük olarak düşünebilirsiniz fakat, telefonlar oldukça iyi durumda. Telefonlar bu sıralar çok popüler olan android türünde telefonlardır. İşte bataryası en uzun süre giden android cep telefonları.

1) Motorola Defy
2) Samsung Galaxy Ace S5830
3) Motorola Milestone 2
4) Sony Ericsson Experia Arc
5) Samsung Galaxy 3 I5800
6) LG Optimus Speed P990
7) Sony Ericsson Xperia Arc S
8) Motorola Droid Razr
9) HTC Rhyme
10) Samsung Galaxy S II

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab