29 Haziran 2012 Cuma

Olmazsa Olmaz 5 Android Uygulaması



Android hızla yayılıyor. Birçok kişi android cihaz kullanıyor. Android dediğimiz şey ise aslında bir işletim sisteminden ibaret. Android oyun ve uygulamalarıyla teknolojiyi hızla güçlendiriyor. Android dediğimiz işletim sistemi genellikle tablet ve telefonlarda bulunuyor. Birçok yapımcı yazılımlarını windows'a göre yapıyordu. Fakat son 6 ayda teknoloji çok hızlı ilerledi ve yeni gelişmeler oldu. Artık yazılımcılar uygulamalarını hem windows, linux gibi işletim sistemlerine göre yapıyor hem de android işletim sistemine göre yapıyor. Hergün internetten binlerce android uygulama satın alınıyor. Android uygulamalardan size en iyi 5 tanesini seçtik. Bu saydığımız uygulamalar olmazsa olmaz en iyi uygulamalardır. Kesinlikle kullanmanızı tavsiye ediyoruz.
1) Barcode Scanner - Başta QR kod olmak üzere çeşitli barkodları okuyabilen başarılı bir Android uygulamasıdır.
2) Önbellek Temizleyici - Mobil cihazınızın önbelleğini temizler ve hızlanmasına yardımcı olur.
3) Thermometer - Hava sıcaklığını bu uygulamayla kolayca takip edebilirsiniz.
4) Tiny Flashlight +LED - Mobil cihazınızı bir lambaya çevirebilirsiniz.
5) Adobe Air - Adobe türündeki pdf vs. dosyaları açmanızı sağlar.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab