29 Haziran 2012 Cuma

Uygulama - Anroid Mate (Free)


Resim
Resim


Bu gün karşınıza yeni bir uygulama ile çıkıyorum. Uygulamamızın adı Android Mate. Uygulamayı kısaca özetlemek istersek. Yeni bir telefon aldınız ve içerisinde sizin istemediğiniz uygulamalar var. Bunları silmek istiyorsunuz ama başaramıyor musunuz? İşte size en uygun uygulama Android Mate.
Bu uygulamayı en çok nerede kullanırız derseniz. En iyi örneklerden birisi Turkcell’in çıkarmış olduğu T20 telefonunu aldınız. Telefonu kullanıyorsunuz ama size yavaş geliyor. Bakıyorsunuz ki içerisinde istemediğiniz Turkcell uygulamaları dolu. Ugraşıyorsunuz ama silmenize izin verilmiyor. İşte tam Android Mate’nin işi burada başlıyor. Silinme izni olmayan uygulamaların dosyalarını bularak onları kolayca temizliyorsunuz.

Uygulamayı indirdikten sonra sizden SuperUser yetkisi isteyecek bu seçeneği onaylayınız. “Allow” demeniz gerekmekte.

Daha sonra File Explorer kısmına geçiniz. /system/app yazınız! buradan istediğiniz uygulamaların APK ve ODEX dosyalarını seçiniz ve siliniz.
Sorunsuz bir şekilde silindikten sonra istemediğiniz uygulamalardan kurtulmuş olucaksınız.
Bu yazıda size T20′yi örnek olarak gösterdik ama birçok Android telefonda istemediğiniz uygulamaları kaldırmanız bu kadar kolay olacaktır. Sorularınız veya sorunlarınız için lütfen konu altına yorum yazınız!
Bu uygulamamız Android Markette bulunmakta ve bu güne kadar 2293 kere indirilmiş ve 5 not sistemi üzerinden 4.2 iyi bir not almıştır.



MARKET LİNKİ


Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab