8 Haziran 2012 Cuma

Android RunKeeper Uygulaması İnceleme



Spor yapmayı seviyor musunuz? Çok tempolu yaşıyorsunuz ve gün içerinde sürekli biryerlere yetişmek için koşuyor musunuz? Ve bu koşularınız esnasında ne kadar kalori yaktığınızı bilmek istiyor musunuz? O zaman bu uygulama tam size göre. RunKeeper uygulaması GPS vasıtasıyla yürüme hızınızı, kaç kalori yaktığınızı, gittiğiniz mesafeyi hesaplıyor. Bunun yanında bir de sesli uyarı sistemiyle uyarıyor. Kullanımı oldukça basit. İlk kullananlar için üyelik sistemi gerekiyor. Ancak istemezseniz üyelik yapmak zorunda değilsiniz. Ayrıca bu aktivitelerinizi Facebook hesabınızda paylaşabilirsiniz. Bunun için yazılımı Facebook hesabınıza bağlamanız yeterli. Programı başlatmak için tek yapmanız gereken uygulamayı başlatıp, GPS'i aktif edip koşmaya başlamanız. Yürümeye başladığınızda karşınıza bir ekran çıkıyor. İster Stop butonuyla etkinliği tamamen durdurabilir; isterseniz de molalarınızda Pause butonuyla beklemeye alabilirsiniz. Ekranın üstünde ise koşuya başladığınızdan beri koştuğunuz mesafe, yaktığınız kalori ve koştuğunuz süreyi belirten kısımlar mevcut. Ekranın orta kısmında ise anlık hızınızı görüntüleyebiliyorsunuz. Ekranı yan tutma gibi bir şansınız da var. Yürüyüşünüz bittiğinde ise Google Maps yardımıyla hangi istikametlerden geçtiğinizi görüntüleyebiliyorsunuz. Bunun yanında toplam kaç kalori yaktığınızı, ne kadar sürede koştuğunuzu görebiliyorsunuz.

Eğer uygulamayı denemek istiyorsanız indirmek için tıklayın.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab