29 Temmuz 2012 Pazar

Uygulama - Shazam Encore (APK)



Adını bilmediğiniz ama çok beğendiğiniz bir şarkı duydunuz ve bu şarkıyı kimin söylediğini, kimin yazdığını çok merak ediyorsunuz. Artık merakınızı hemen dindirecek bir uygulama var. Shazam.

Bu uygulama ile duyduğunuz şarkıyı telefonunuza da dinletiyorsunuz ve Shazam 15 saniye içerisinde o şarkı ile ilgili bütün bilgileri önünüze döküyor. 


Apple platformunda bir fenomen haline gelen Shazam artık android platformunda da fenomen olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Androidliyim Blog okuyucularına markette 5.65 $ olan bu uygulama ücretsiz şekilde sunuyorum.

Ekran Görüntüleri

             
 


Video


APK LİNKİ

GALAXY FIT AOKP V4 (ICE CREAM ANDROİD 4.0.4)


---İlk önce telefonumuzda Android 2.3.* rom yüklü olmalı. Yüklü değilse eğer, ODİN İLE telefonumuza bu romlardan birini kuruyoruz.
---AOKP V4 dosyasını linkten indirip SD Kartımıza kopyalıyoruz.
---Sonra Telefonumuza ilk önce recovery modunu ODİN İLE flashlıyoruz. Link Burda.
---Ve artık Recovery modda telefonumuzu açıp wipe data ve wipe cache sonrada format/system yapıyoruz.
---Sonra recovery moddan çıkmadan choose zip from sd card bölümünden SD Kartımıza yüklediğimiz  Creed Rom v4 dosyasını recovery moddan flashlıyoruz.
---Son olarak wipe data wipe cahce yapıyoruz.

Görseller:


28 Temmuz 2012 Cumartesi

Mobilzade.com

Sitemiz mobil işletim sistemlerine yer veren güncel bir sitedir. Android'den iOS işletim sistemlerine kadar tüm mobil işletim sistemleri ile ilgili güncel haberleri sunmak başlıca görevimizdir. Mobil cihaz dünyası ile ilgili haberlerden sonra cihazların teknik özelliklerini inceliyoruz. Detaylı teknik incelemelerden sonra fiyatının ne olduğunu ziyaretçilerimize bildiriyoruz. Teknik inceleme ve fiyat bilgisinden sonra bir diğergörevimiz mobil oyunveuygulamaincelemeleri yapmaktır. Örneğin; yeni bir iphone uygulaması çıktığını varsayalım. Bu tür iphone uygulamalarını tek tek inceliyoruz. Sadece iphone ile ilgili oyun ve uygulamalar değil. Tüm mobil oyunveuygulamalarına yer veriyoruz. iphone uygulamalarını sadece örnek olarak verdik. Sadece yaptığımız iki şey var. Detaylı teknik cihaz incelemeleri ile oyun ve uygulama incelemeleri. Bunun dışındakihiçbir konuya yer vermiyoruz. Sitemize ziyaretçi gelsin diye farklı haberleri hiçbir şekilde yayınlamıyoruz. Çünkü herhangi birşey nasıl başladıysa öyle gitmeli diye düşünenlerdeniz. Biz mobil cihazlar hakkında herşey diye yola çıktık ve hepte böyle devam ettik. Bu yüzden farklı konulara barındırmak bize göre değil. Sitemizi ziyaret ettiğinizde çok memnun kalacağınıza eminiz. Dahafazla söze gerek duymuyoruz. Sadece bir uğrayın deriz. Şimdiden iyi vakit geçirmeniz dileğiyle...

GALAXY FIT CREED ROM V4 819 MHZ


---İlk önce telefonumuza Android DXKT3 romu yüklüyoruz. ODİN İLE telefonumuza bu romu kuruyoruz.
---Creed Rom V4 dosyasını linkten indirip SD Kartımıza kopyalıyoruz.
---Sonra Telefonumuza ilk önce recovery modunu ODİN İLE flashlıyoruz. Link Burda.
---Ve artık Recovery modda telefonumuzu açıp wipe data ve wipe cache sonrada format/system yapıyoruz.
---Sonra recovery moddan çıkmadan choose zip from sd card bölümünden SD Kartımıza yüklediğimiz  Creed Rom v4 dosyasını recovery moddan flashlıyoruz.
---Son olarak wipe data wipe cahce yapıyoruz.

Görseller:

 

 



Oyun - World of Goo (Full APK)


World of Goo

Goo Dünyası'nda bu küçük şirin yaratıklarla kuleler inşa edip muslukltan içeri girmeye çalışıyorsunuz. Goo'ları doğru bir şekilde dizip kulenizi inşa etmeniz gerekiyor. En az Goo'yu kullanıp musluktan içeri en çok sayıda Goo'yu geçirebilirseniz bölüm geçebiliyorsunuz. 2 boyutlu görüntüleri ile oldukça güzel grafiklere sahip olan oyun son zamanlarn en eğlencelioyunlarından bir tanesi.
Fareniz ile oynayabildiğiniz bu oyunda şirin grafikler şirin karakterler ve tabelalardaki çarpıcı yazılar sayesinde oldukçaeğlenceli vakit geçireceksiniz. Güzel Goo Dünyasın'daki küçük Goo'lar ile uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.
Açık kaynak kodlu sistemlerle geliştirilen bu oyun Independet Game Festival'da en iyi yeni oyun tasarımı olarak ödül almayı da başardı.
 
Gerçekten çok eğlenceli olan bu oyun artık her platformda. Android içinde çıkarılan oyunu oynarken zamanın nasıl geçtiğini unutacaksınız. Sizi adeta bir hırs küpüne çevirecek :)

Oyunun Full Sürüm Linklerini Aşağıda Bulabilirsiniz:



24 Temmuz 2012 Salı

Beko Servisi Narlıdere - 444 1 494

Narlıdere Beko Servisi olarak ilk hedefimiz özel servis hizmeti doğrultusunda büyük bir müşteri memnuniyeti sağlamaktır ve ardından gerçekleşecek olan işlemlerde büyük güven kazanmaktır. Bu sayede hem yapılan iş yerinde olacak hem de sizlerden aldığımız güven doğrultusunda kurumsallığımız artacak.

Narlıdere Beko Servisi

Özel servis hizmeti verdiğimizden dolayı, Narlıdere Beko Servisi adına değiştirdiğimiz her parçaya da ayrı olarak 1 yıl kadar garanti koymaktayız.

İzmir Servisi

Bu zaman içerisinde elbet sorsunlar olacaktır. Ancak bu sorunlardan gene firmamız sorumlu tutuluyor. Bizlere ulaşmak ve çok daha farklı hizmetler almak için, 444 1 494 numarasını arayabilirsiniz.

Oyun - Let's Create! Pottery (APK)


Let's Create! Pottery


Çamurdan çömlek yapımı bildiğimiz gibi zor bir uğraştır ancak Let's Create Pottery ile artık o kadar zor değil.
Sihirli dokunuşlarınızla çamura istediğiniz şekli verip yaratıcılığınızın tadını çıkarın.
Üzerine istediğiniz desen ve renkte modellemeler de yapabilirsiniz.


Çamurdan çömlek yapma sanatını Android telefonunuz sayesinde siz de deneyin. Yeteneğinizi serbest bırakın ve kendinize özgü tasarımlar yapın. Çömleğinizin şeklini tamamladıktan sonra fırınlayın ve çömlek yeterli sertliğe ulaştıktan sonra üzerine desenler çizip boyayın. İşte karşınızda kendi yarattığınız sanat eseriniz. 

Kullanması oldukça kolay olan uygulama sayesinde, aklınıza gelen her tasarımı deneyin. Çömleğiniz bittikten sonra fotoğrafını çekip kaydedebilirsiniz. İsterseniz oyun üzerinden sanal olarak satışını yapın ve uygulamanın size ne kadar puan verdiğini görün. Daha sonra yaptıklarınızı arkadaşlarınızla paylaşın ve yeteneğinize şahit olsunlar.

   

Resmi Trailer Videosu: 

23 Temmuz 2012 Pazartesi

Uygulama & İnceleme- MyPhoneExplorer Client (PC'den Telefonu Yönet)


MyPhoneExplorer Client


  • USB, Wi-Fi ve Bluetooth üzerinden telefona bağlanma,
  • Mesajların, rehberin, çağrı kaydının, ajandanın, fotoğrafların PC'ye senkronizasyonu,
  • PC'den arama yapma, arama cevaplama ve mesajlaşma,
  • Telefona program yükleme,
  • Telefondan PC'ye, PC'den telefona rahatlıkla dosya aktarımı,
  • Yedekleme/Geri yükleme işlemleri,
  • Ekran/Batarya bilgilerini görmek,
  • Windows 7 ve Vista wigdet(gelen çağrı,gelen sms ve pil durumu)
  • Türkçe dil desteği,
  • Tek tıkla telefonun resmini çekme(screenshot),
  • Kısacası telefonunuzu artık bilgisayarınızdan yönetip kullanabileceksiniz.
Kurulum ve Kullanım Şekli:

Öncelikle indirmeniz gereken iki dosyayıda indirin. .apk uzantılı olan dosyayı telefona atın ve telefonunuza kurun ama açmayın.
Diğer indirdiğiniz dosyayı da PC'nize kurun ve açın.

PC'deki uygulamayı çalıştırınca karşınıza çıkan Güvenlik Duvarı(Firewall) uyarısına her zaman izin ver(always allow) demelisiniz.

Wi-Fi ile Bağlanma:

  • Önemli!!! PC ve telefonunuz aynı modeme bağlı olmalıdır.
  • Telefondaki uygulamayı çalıştırın.
  • PC'deki programı da çalıştırıp gelen ekrandan androidi seçin.
  • Telefonunuzdaki uygulamada bağlantı şekli için Wi-Fi seçin.
  • Sonraki işlemleri yaparak tamamlayın.
USB ile Bağlanma:

  • Telefonunuzu usb ile PC'nize bağlayın.(USB Hata Ayıklaması açık olmalıdır. Ayarlar>>Uygulama Ayarları>>Geliştirme>>USB Hata Ayıklaması tik koyun.)
  • Telefondaki uygulamayı çalıştırın.
  • PC'deki programı da çalıştırıp gelen ekrandan androidi seçin.
  • Telefonunuzdaki uygulamada bağlantı şekli için USB'yi seçin.
  • Sonraki işlemleri yaparak tamamlayın.
Bluetooth ile Bağlanma:

  • Telefon ile PC'yi bluetooth ile bağlayarak eşleştirin ve telefonu güvenilir bir cihaz olarak tanıtın.
  • Telefondaki uygulamayı çalıştırın.
  • PC'deki programı da çalıştırıp gelen ekrandan androidi seçin.
  • Telefonunuzdaki uygulamada bağlantı şeklini Bluetooth seçin.
  • Sonraki işlemleri yaparak tamamlayın.

 



Yazı bana aittir. Lütfen izin alınız. 

22 Temmuz 2012 Pazar

Rehber - Android Telefonları Uygulama ve Oyun Yükleme


  •  Önek olarak bir uygulama yüklemeyi göstereceğim. Skyfire uygulamasını telefona yüklemek için gerekli aşamaları beraber yapacağız.
  • Telefonumuzun içindeki sd kartı artık gördüğümüze göre buraya ben uygulamalar diye bir klasör oluşturdum. Bu klasör içine attığım skyfire.apk adındaki dosyayı kopyaladım ve artık kurmak için dosya yöneticisini açıyorum. 
  • Onun öncesinde sd kart bağlantısını kapatabilirsiniz ya da telefonuzu bağladığınız kabloyu çıkartmanız gerek ama tavsiye direk çıkartmayın bağlantıyı kesiniz. 
  •  Uygulamayı yüklemeden önce ise Bilinmeyen kaynak yükleyeceğimiz için bu özelliği aktif etmemiz lazım bunun içinde; Ayarlar>Uygulamalar>Bilinmeyen Kaynaklar bölümünü işaretleyin.  
  • Daha sonra burada kart bölümüne geçiyoruz üstteki ikonlardan sağdaki bölümdekine tıklayarak. Burada uygulamalar klasörünü bulup içine giriyoruz. Sonra uygulama dosyamıza tıklayarak açıyoruz. 
  • Bize yüklemek istediğimizi soracak. Yükle diyerek ilerliyoruz sonra bir uyarı ekranı gelecek bunada tamam dedikten sonra uygulammız yüklenecek. İster yükler yüklemez oradan açabilir ya da menüye dönüp oradan açabilirsiniz.
  • Bu şekilde uygulamayı yüklemiş olacaksınız. Uygulamarı yüklerken market dışındaki uygulamarı güvendiğiniz kaynaklardan edinin ve yükleyin.
VİDEOLU ANLATIM


Herhangi bir sorunuz olursa lütfen yorum bırakın.


Android. Peki Neden?

null

Teknolojinin hızla ilerlediği yirmibirinci yüzyılda, yazılım üreten firmalar müşterilerine en iyisini sunmak için her zaman rakiplerinden bir adım önde olmak zorundalar. Bunun gereği olarak piyasada yer alan yazılımlar arkasına güçlü birsığınak vazifesi görecek dev firmaları almak zorundalar. İşte bu ayrım, Android ürünlerinin farkını ortaya koyarak, Symbian, Windows Mobile ve iOS gibi rakiplerini geride bırakıyor. Geçtiğimiz seneden başlamak üzere ülkemizde de inanılmaz bir hızla büyümeye devam eden Android alışkanlığıve bağımlılığı acaba haklı nedenlere mi dayanıyor? Teknoloji severler neden Android işletim sistemli cihazlar kullanıyorlar? Gerçek şu ki, bu soruların kompleks birçok cevabı vardır. Ama belli başlı özellikler Android için mükemmel bir tercih aracı oluyor…

Her şeyden önce Android açık kaynak kodlu bir işletim sistemidir. Yani Android, temel olarak Linux işletim sistemini kullanan bir yazılımdır. Bu özelliğin kullanıcılara birçok faydası vardır. Ama iki en önemli özellik; işletim sistemini oluşturan kodlara erişilebilmesi ve hatta onların değiştirilebilmesidir. Android, yukarıda da bahsedildiği üzerine kendine sağlam bir yuva bulma işini başarmış ve dünyanın en iyi arama motorlarından ve firmalarından olan Google, Android Inc.’yi satın almıştır. Bu, dünyanın en iyi teknoloji firmalarından birinde çalışan mühendis ve programcıların ellerinden çıkan kodlarla gelişen bir işletim sistemi demektir! Android yazılımının başarılı olmasının bir diğer nedeni de, rakiplerinin zayıflığıdır.Windows Mobile’ın, cep telefonları için zoraki uygulanan bir Windows sürümü olduğu bir gerçektir ve aynı şekilde Symbian’ın da artık modası geçmiş ve yavaş bir işletim sistemi olduğu göz ardı edilemez bir gerçektir. Bir diğer nokta da, Android telefonlarının diğer işletim sistemlerine göre uygulamaları bir hayli işlevsel konumdadır. Android, Google bünyesinde sürekli güncellenen, geniş ücretsiz oyun ve diğer uygulama gibi özellikleriyle de bir numara kalmaya devam edecektir.

Oyun - Angry Birds Space Premium HD (APK)



Angry Birds Space ile kızgın kuşlar uzaya çıktı. Tüm dünyada bağımlılık yaratan Angry Birds karakterleri arasındaki mücadele uzayda devam ediyor. Oyun karakterleri artık uzayda olduğundan ufak tefek değişiklikler gözlemleniyor. Kırmızı kuşumuz Zorro tarzı maskesiyle daha sinirli ve karizmatik bir havaya bürünmüş örneğin.

Kuşların yumurtaları bu kez uzaya kaçırılıyor. Kahramanlarımız yumurtalarını takip ederken kendilerini bilmedikleri garip bir gezegende buluyorlar. Uzay domuzlarıyla dolu bu gezegende Angry Birds yeni süper güçlere sahipler. Yerçekimsiz ortama taşınan  Angry Birds keyfi ağır çekim bulmacalar ve ışık hızındaki yıkım gücüyle eskisinden daha keyifli hale gelmiş. Oyuna eklenen "Danger Zone" modunda bugüne kadar gördüğünüz en zor bölümler oyuna dahil edildi.

Özellikler
  • 60 bölüm
  • Otomatik, ücretsiz güncellemeler
  • Yeni kuşlar ve yeni süper güçler
  • Yerçekimsiz ortamda yeni hareket özellikleri
  • Gizli bonus bölümler
  • Danger Zone moduyla bugüne kadarki en zor bölümler          
  
  Angry Birds Space Resmi Hikaye Videosu: 

APK LİNKLERİ

21 Temmuz 2012 Cumartesi

Uygulama - Root Explorer (File Manager) - (APK)


Root Explorer (File Manager)


Root Explorer ile telefonunuzdaki bütün dosyalara ulaşabilirsiniz. Sistem dosyaları, kök dosyalar, sd-card dosyaları vb.
Yalnız sistem dosyalarını fazla kurcalamamanızda fayda var aksi takdirde yanlışlıkla yapacağınız bir silme veya yer değiştirme işlemi ile telefonunuza hasar verebilir, yeni bir rom kurmak zorunda kalabilirsiniz.
Programı tam verimle kullanabilmeniz için adından da anlaşılacağı gibi root yetkiniz olmalıdır. Eğer hala root yetkiniz yoksa CWM'li kullanıcılar için root yetkisi almayı ve normal kullanıcılar için root yetkisi almayı buraya(cwm) ve buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.
Bu program ile yapabilecekleriniz:
-Sıkıştırılmış (.rar, .zip, .tar gibi) dosyaları açabilirsiniz.
- Text editörü ile yazılarınızı görüntüleyebilirsiniz.
- Veritabanınızı inceleyebilirsiniz.
- Dosyalarınızda arama yapabilirsiniz.
- Multi-Select özelliği ile bir çok dosyayı seçip silebilir, taşıyabilirsiniz.

            

Oyun - Garfield's Defense: Attack of the Food Invaders (APK)

Ünlü çizgi-film ve animasyon film kahramı Garfield şimdi de oyunu ile karşımızda.
Tembelliği ve üşengeçliği ile bilinen Garfield'ın evine saldırıya geçen uzaylılara karşı Garfield ve dostlarıyla beraber karşı koyuyoruz. 

Her ne kadar strateji ve aksiyon türünde yer alsa da bu oyun. Garfield'ın sayesinde bir o kadar da eğlenceli.
Grafikleri ve oynanma şekliyle her açıdan tatmin edici bir oyun.
Telefonunuzu şarja takmayı unutmayın! :)
 
 
APK LİNKİ

20 Temmuz 2012 Cuma

Haber - Nexus S İçin Resmi Jelly Bean Güncellemesi


 


Google I/0 2012 etkinliğinde yeni Android Jelly Beansürümünün tanıtılamasının ardından, bugün itibariyle Nexus S kullanıcıları için Android 4.1.1 Jelly Bean güncellemesinin yayınlanmaya başladığı duyuruldu.
114MB büyüklüğündeki güncellemeyi kullanıcılar almaya başlarken, kısa süre içinde tüm dünyadaki kullanıcılar için de indirilebilir olacak. Daha güvenli, daha hızlı ve daha pürüzsüz Android Jelly Beansürümü bakalım diğer cihazlar içi ne zaman yayınlanacak?…
Nexus S için yayınlanan Android 4.1.1 Jelly Bean güncellemesini beklemek istemezseniz Google’ın kendi server’larından OTA güncellemesini indirip kurulumu yapabilirsiniz.

Oyun - MineCraft : Pocket Edition (Full APK)



Artık herkes hayalindeki binayı, alanı tasarlayıp, inşa edebilecek.
Önce hayal edin tasarlayın sonra onu yaratın, yapın.
Blokları kullanarak seyahat edebileceğiniz alanlar yaratın, arkadaşlarınızla takılmak için kafeler, oyun parkları,  mümkün olabilecek her şeyi tasarlayıp yaratabilirsiniz.
Bu oyunda sınır sizin hayal gücünüz.
- Creative ve Survival oyun modları
- Random oyun bölümleri
- Hayal edebildiğiniz her şeyi inşa edin.
- 36 çeşit blok ile tasarımlarınızın sınırı yok.
- Arkadaşlarınızı da davet ederek yerel ağ üzerinden karşılıklı oynayın.
-Multi-player oyunlarınızı kaydedebilirsinizde.
Google Play Store'da 30.000 kişinin oylamasından 5 üzerinden 4 yıldız alan bu oyun 1 Milyon kişi tarafından indirilmiş ve oynanmış.
Store'da 5.65$ olan bu uygulamayı blog okuyucularımıza ücretsiz bir şekilde sunuyoruz.

 

 

APK LİNKLERİ
MINECRAFT: POCKET EDITION (v0.5.0)

MINECRAFT: POCKET EDITION (v0.6.1)


KURULUM 
İstediğiniz APK versiyonunu indirin.
İndirdiğiniz APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere atın.
APK dosyasını yükleyin.
Oyunu başlatın.

19 Temmuz 2012 Perşembe

Oyun - Temple Run : Brave (Full)

Temple Run: Brave

Bu günkü oyunumuz Temple Run : Brave.


İlk Temple Run Imangi studyolarında geliştirilmişti. Ancak bu sefer işe Disney-Pixar da el atmış.


Temple Run’ı bilmeyen kalmış mıdır bilmiyorum ama kısaca hatırlayacak olursak  karşımıza çeşitli engellerin çıktığı, cihazımızın hareket algılayıcısıyla ve dokunuşlarımızla yönettiğimiz çılgınlar gibi koşan karakterleri ile oldukça eğlenceli bir oyun.
İşte Temple Run’ın yeni oyunu Temple Run Brave yine temelde Temple Run ile aynı denebilir ancak yeni oyunda çeşitli farklılıklar mevcut. Brave animasyon filmindeki İskoç Kralının kızını yönettiğimiz oyundaki temel farklılık karşımıza çıkan bazı hedefleri vurmamız gerektiği oluyor. Bunun dışında Temple Run’ın sarı taş yollarından ormanllık bir yola geçişimiz diğer bir farkı oluşturuyor. Temple Run’ın ilk oyunundaki kontrollere ve gelişirmelere sahip olan oyun Apple AppStore’da ve Google Play Store’da 0.99$’lık fiyatıyla sunulmuş durumda. 22 Haziran’da çıkacak animasyon filmi ülkemize 7 Eylül’de gösterime girecek.
  
Güzel grafikleri ile Temple Run : Brave trailer videosu:

18 Temmuz 2012 Çarşamba

Telefonunuzu Hızlandırmak mı İstiyorsunuz?

Android kullanıcılarının en büyük şikayetlerinden biri telefonun yavaşlığıdır. Bazen kullandığınız ramden dolayı bazen de arka plandaki uygulamalarınızdan dolayı telefonunuz zaman zaman oldukça yavaşlar. Ama bugün size bu sorununuzu ortadan kaldıracak bir uygulama tanıtacağız. Uygulamamızın adı Booster FREE.

Android Booster FREE

Bu uygulama ile telefonunuzda arka plandaki gereksiz uygulamaları kapatabilirsiniz. Wifi ve GPRS ' i istediğiniz şekilde kendi kontrolünüze alabilirsiziniz. Bu şekilde bataryadan daha fazla faydalanabilirsiniz.



Siz de eğer telefonunuzun yavaşlığından şikayetçiyseniz bu uygulamayı denemenizi öneririz. Uygulamayı indirmek için tıklayınız.

Oyun - Cut The Rope HD (Full APK)


Cut the Rope

Cut The Rope, 2010 yılında rus bir yazılımcı olan Semyon Vionov tarafından hazırlanmış. Zeptolab firması tarafından geliştirilen bulmaca oyununda, "Om Nom" isminde kurbağa benzeri yeşil bir canavarı beslemeye çalışıyorsunuz. Fizik kurallarının işlediği oyunda canavarınıza besinini ulaştırmak için mesnetlenmiş noktalara bağlı ipler, havada uçuşan baloncuklar ve tüm bu hareketli sistemde parmak hareketinizle ipleri kesmeniz, baloncukları patlatmanız gerekiyor. 25 seviyeden oluşan oyunda her seviyede yeni objeler ve bonus bölümleri yer alıyor.

          
          

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab