5 Temmuz 2012 Perşembe

Android Dice Player Video Oynatıcı İnceleme

Son zamanlarada hızla gelişen akıllı telefon larda gün geçtikçe ekran boyutları da büyüyor. Böylelikle kullanıcılar rahatlıkla video izlemek için daha da büyüyen ekran boyutlu olan telefonları tercih ediyor. Ancak ekran boyutunun büyük olması kaliteli video izlemek için yeterli değil. Bunun için iyi bir video oynatıcının da olması gerekiyor. Ne yazıkki sektörde daha o kadar iyi video oynatıcıları yapılamadı.



 

Girişten de anlayacağınız üzere bu makalemizde sizlere video oynatıcısı tanıtacağız. Uygulamanın adı DicePlayer. Boyutu ise 5.4 mb. Sürümü ise 2.0.7. Uygulamayı Google Player'den indirdikten sonra kurulumunu yapıyoruz ve video oynatıcı direkt telefondaki videoları tarıyor. sonrasında istediğiniz videoyu oynatabiliyorsunuz.

Video oynatıcısının en çok beğenilen özelliği zengin bir dosya format desteğine sahip olması. Bu dosyalar arasında: AVI, MOV, MKV, FLV, AVI, 3GP, 3G2, ASF, WMV, MP4, M4V, TP, TS, MTP ve M2T dosyaları bulunuyor. Bunun yanında MPEG-4, H.264, H.263 RMVB, XVID, MS MPEG-4, VP6, H.263, MPEG-1 ve MPEG-2 codec destekleri de bulunmakta. Son olarak da DTS, AC3, AAC, Vorbis, FLAC, MP3, MP2 ve WMA ses codecleri de desteklenmekte.

Videoların oynatılabilmesi için telefonun hafızasında olması gerekiyor. Ayrıca uygulama gerçek zamanlı video oynatma özelliğine de sahip. Bu şekilde video oynatabilmek için internet bağlantınızın olması gerekli.

Bunların yanında en beğenilen özelliklerinden biri de alt yazı desteğinin oldukça başarılı olması. Yazının rengi ve konumu üzerinde de oynama yapabiliyorsunuz.

Bu video oynatıcı birçok telefonla uyumlu olarak kullanılabiliyor. 720p ve 1080p formatındaki dosyaları oynatabiliyor. Ancak Full HD desteği sadece bazı telefonlarda destekleniyor. Volume Boost özelliği sayesinde videonun sesini artırmak istediğinizde telefonunuz imkan vermese de sesi artırabiliyorsunuz.

Bu çok beğenilen video oynatıcıyı indirmek için tıklayınız.



 

 

 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab