17 Temmuz 2012 Salı

Galaxy S III'de Ekran Görüntüsü Almanın Yolları

Ekran görüntüsü almanın çeşitli yolları var. Bunlar herkesin bildiği standart yollar. Peki daha farklı yolları öğrenmek ister misiniz? Cevabınız evetse yazımızı takip edin.

Galaxy S III çeşitli yenilikler getirdi. Bunu hepimiz biliyoruz. Bu yeniliklerden biri de çeşitli sensör hareketleri. Sensörlerle algılanan bilgiler günlük hayatta çok kolaylık sağlıyor.

Samsung'un önceki modellerinde ekran görüntüsü almak için aynı anda hem home tuşuna hem de güç tuşuna basmak gerekiyordu. Ama kullanıcılar bunu pek pratik bulmamış olsalar ki bu artık daha kolay bir hale getirildi. S III'de ekran görüntüsü almak hiç de o kadar zahmetli olmayacak. Elinizi sağdan sola veya soldan sağa kaydırmanız yeterli. Tek yapmanız gereken bu.

Önce ayarlardan hareket bölümüne giriyorsunuz. Sonrasında yakalamak için avuş içini kaydırın seçeneğini seçiyorsunuz. Böylelikle avuç içini kaydıararak ekran görüntüsü alabilirsiniz. Aldığınız ekran görüntüleri Galeri kısmında Screenshots bölümünde depolanıyor.

Eğer dropbox gibi bulut servisi kullanıyorsanız görüntüleriniz anında bulut depolamanıza da koplayalanıyor otomatik olarak. S III, kullanıcılara 2 sene boyunca 50 GB'lik bir Dropbox alanını bedava olarak sunuyor. Bunu da belirtmek isteriz.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab