22 Temmuz 2012 Pazar

Oyun - Angry Birds Space Premium HD (APK)



Angry Birds Space ile kızgın kuşlar uzaya çıktı. Tüm dünyada bağımlılık yaratan Angry Birds karakterleri arasındaki mücadele uzayda devam ediyor. Oyun karakterleri artık uzayda olduğundan ufak tefek değişiklikler gözlemleniyor. Kırmızı kuşumuz Zorro tarzı maskesiyle daha sinirli ve karizmatik bir havaya bürünmüş örneğin.

Kuşların yumurtaları bu kez uzaya kaçırılıyor. Kahramanlarımız yumurtalarını takip ederken kendilerini bilmedikleri garip bir gezegende buluyorlar. Uzay domuzlarıyla dolu bu gezegende Angry Birds yeni süper güçlere sahipler. Yerçekimsiz ortama taşınan  Angry Birds keyfi ağır çekim bulmacalar ve ışık hızındaki yıkım gücüyle eskisinden daha keyifli hale gelmiş. Oyuna eklenen "Danger Zone" modunda bugüne kadar gördüğünüz en zor bölümler oyuna dahil edildi.

Özellikler
  • 60 bölüm
  • Otomatik, ücretsiz güncellemeler
  • Yeni kuşlar ve yeni süper güçler
  • Yerçekimsiz ortamda yeni hareket özellikleri
  • Gizli bonus bölümler
  • Danger Zone moduyla bugüne kadarki en zor bölümler          
  
  Angry Birds Space Resmi Hikaye Videosu: 

APK LİNKLERİ

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab