6 Temmuz 2012 Cuma

Android Darts 3D Oyun İncelemesi

Bugün sizlere oldukça dikkat çeken bir oyun incelemesi tanıtacağız. Oyunumuzun adı Darts 3D. Bu oyunu ister tek başınıza, isterseniz arkadaşınızla, isterseniz de rastgele kişilerle oynayabilirsiniz.

Darts 3D

Oyunumuz Google Play Store'den 4.4 oy almış. Boyutu ise 1.1 megabayte. Çalışabilmesi için ise 1.6 amdroid sistemler yeterli geliyor.

Oyunumuz gayet basit ve eğlenceli bir oyun. Nişanı atmak istediğiniz noktaya getirip yeşil çubuk ile nişanın yüksekliğini ayarlayabiliyorsunuz.

Oyunda zorluğu, modu ve kiminle oynayacağınızı seçiyorsunuz. İsterseniz çoklu oyuncu moduyla da onayabilirsiniz. Lobi' de çevrimiçi olan kişilerle karşlılıklı maçlar yapabiliyorsunuz. Aldığınız skorlarla da sıralamanız oluşturuluyor.



 

Oyunu denemek istiyorsanız indirmek için tıklayın.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab