1 Temmuz 2012 Pazar

Türk Yapımı En İyi 3 Android Oyunu



 

Biz Türkler şu sıralar kendimizi hızla geliştiriyoruz. Birçok alanda çalışmalara imzamızı attık. Özellikle bu sene Türkler Bilişim (Bilgisayar) alanında kendini oldukça geliştirdi. Birçok webmaster, grafiker, yazılımcı kendini geliştirdi. Android işletim sisteminin yayılmasıyla Türkler bu konuda da kendini geliştirdi. Artık Türk grafikerler, tasarımcılar oyunlara daha iyi bir hava katmaya çalışıyor. Oyunlarını android işletim sistemine göre uygulayan Türkler oldukça başarılı oldu. Türkler oyunlarının boyutlarınada kullanıcılar açısından özen gösteriyor. Yüksek boyutlu oyunlar yapıp kullanıcıların depolama alanlarını doldurmak yerine onlara daha zevkli ve biraz daha küçük boyutlarda oyun yapmaya çalışıyor. Türkler birçok yabancı oyun firmasının önüne geçebilmeyi başardı. Teknolojik açıdan pek gelişmesede android oyunlarıyla bir hayli ilgi görüyor.
Sizlere Türkler'in yapmış olduğu 3 Android işletim sistemine uygun olarak hazırlanan oyun ismi verdim. Bu oyunlara bir göz atarak ne kadar başarılı olduklarını anlayacaksınız.
İşte Türkler'in Yaptığı En İyi 3 Android Oyun
1) Bir Şeyler Çiz
2) Bricknoid the Brick Breaker
3) Park Frenzy

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab