12 Temmuz 2012 Perşembe

Uygulama - Flipboard : Your News Magazine


Flipboard: Your News Magazine



TIME tarafından En iyi 50 inovasyon, Apple iPad için yılın uygulaması seçilen Flipboard, aslında kişiselleştirilebilir bir magazin dergisi. Facebook haberler, tweetler, Instigram fotoğrafları ve daha fazlası dergi formatında listelenmektedir. Merak etmeyin tamamiyle kendi hesaplarınız ve arkadaşlarınızın hesaplarındaki paylaştıklarını size göstermekte. Bu sayede ilginiz olmayan bir konu yada kişilerin yazılarını takip etmek zorunda kalmıyorsunuz.
Flipboard'un en çekici özelliği dediğimiz gibi magazin dergisi kıvamında içeriği sunması. Görmek istediğiniz içerik bir resim ise bir galeriymiş gibi size sunmakta. Bu içerik bir yazı ise bir anda blog formatında kendinizi içeriği okumaya başlamış buluyorsunuz. Bu uygulamayı kullanan milyonlarca kişiyi bu özelliği ile kendine hayran bırakıyor.
Google Reader, LinkedIn, Tumblr, Flickr, Google+, Youtube, LinkedIn, Flickr, 500px, Twitter, Facebook, Instagramdahil 12 farklı ssosyal ağlardaki hesaplarınızı tanımlamanız yeterli. Tüm güncellemeleri Flipboard kendi içerisnde gerçekleştirmek, size kalan tek şey bu güzel dergiyi okumak, yorum yapmak, isterseniz arkadaşlarınızla paylaşmak. Devreye giren iPad uygulamasıyla da daha geniş ekranda daha çok içeriği görebilme ve rahatça takip edebilme imkanı sunuyor.
Yenilikler:
- Tam ekran resim gösterim ekranı yenilendi. Daha güzel metin görünümleri elde edildi.
- Soundcloud ile entegrasyon sayesinde arkaplanda müzik çalabilme ve dinleyebilme. Arkadaşlarınızla paylaşabilme imkanı.
- Google + desteği eklendi.
- Youtube hesabınızdan giriş yapıp video yukleyebilir ve kanalınızda paylaşabilirsiniz.


     

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab