2 Temmuz 2012 Pazartesi

Harbi Oyuncu

Harbi OyunlarFlash oyunların yapım ve paylaşım amacı okulunuzdan, dersinizden, işinizden hatta eşinizden ( :) ) sıkıldığınız anlarda profesyonel oyunlara göre daha kısa zamanınızı alacak, kafanızı dağıtmanızı sağlayacak eğlenceli uğraşlardır. Bu durumlarda size her yaştan kullanıcıya hitap eden Harbi Oyuncu bir tık uzağınızda olduğunu unutmayınız.En harbi oyunların yer aldığı flash oyun sitemizde en beğenilen ve en popüler oyunları sizin beğeninize sunulmaya devam ediyor. Hergün güncellenen ve yeni eklenen gündemi takip eden oyunları ile oyun sektöründeki bir numara flash oyun sitelerinden biri diyebiliriz.

En harbi flash oyun sitesi sloganı ile karşımıza çıkan bu oyun sitesinde Beceri oyunları, zeka oyunları, yapboz oyunları gibi standart kategorilerin yanı sıra en güncel oyunlardan olan Angry Birds Oyunları, 3D (3 Boyutlu) Oyunlar, Ameliyat Oyunları, Ben 10 Oyunları, Troll Oyunları, Taraftar Dövme Oyunları gibi birçok oyunu da bulabilmek mümkün.Bu oyun kategorilerinin beraberinde tekil olarak oynanabilen oyunlardan bahsedecek olursak Troll Kafa oyununu harbioyuncu.com'dan takip edebilirsiniz. Yine son günlerin en popüler olaylarından birisi olan Oğlum Bak Git Oyununun birçok farklı flash oyunu harbi oyuncu'da sizleri bekliyor. Yetişkinlere yönelik olarak özellikle maçlarda şiddete yönelik stres atma amaçlı hazırlanmış Fenerbahçeli Dövme Oyunu, Galatasaraylı Dövme Oyunu, Beşiktaşlı Dövme Oyunu, Trabzonsporlu Dövme Oyunu ve Bursasporlu Dövme Oyununu bu sitede taraftar döv oyunları altında bulabilirsiniz. Yine İşkence Oyunu gibi stres atmak istediğiniz türden oyunları da bulabilirsiniz.

En İyi Oyun Sitesi

Sitemiz yukarıda da görüldüğü üzere SDN Teknosa Magazin dergisinin 19. Sayı - Dünyanın en iyi flash oyun siteleri listesinde yer almıştır. Şık tasarımı ve kolay kullanımı ile ve her geçen gün düzenlenen alt yapısı ile harbi oyuncu en iyi oyun sitesi olma yolunda ilerlemeye devam ediyor.

Hala canınız sıkılıyor ve binlerce oyun arasından her yaştan kullanıcıya hitap eden oyunlardan birini seçip boş zamanınızın keyfini çıkarmak için tek yapmanız gereken oynamaya başlamak. Tıklayın, en harbi oyunları oynamanın zevkine varın --> Harbi Oyunlar

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab